Mihaela Vasile (Desire ME) vorbește despre Beautiful Imperfection

Mihaela Vasile (Desire ME) vorbește despre Beautiful Imperfection

DESIRE ME pregateşte o surpriză în această iarnă! Participarea la Bucharest Fashion Week (1-6 Decembrie) aduce iubitorilor de modă o nouă colecţie intitulată „Beautiful Imperfection” care va surprinde prin extravaganţă şi opulenţă precum Mihaela Vasile spune cititorilor FashionTV România în interviul de mai jos.

  • Consideraţi că românii pun accent pe vestimentaţie? Ţin cont de tendinţe?

Stilul vestimentar ţine foarte mult de cultură şi de situaţia financiară a fiecăruia. Românii sunt Fashion Victims, indiferent de clasa socială din care fac parte, au abilitatea de a îmbina, într-un mod plăcut şi deseori foarte original tendinţele actuale cu caracterul personal. Românii sunt oameni cu un nivel ridicat al simţului estetic şi au înţeles că imaginea contează, iar aplicarea unor reguli simple vestimentare, împreună cu punerea în evidenţă a atuurilor personale, le garanteaza succesul.

  • Designerul român preferat

Nu pot spune că am un designer român preferat, însă sunt câţiva care au reuşit să-şi pună amprenta în ce priveşte stilurile vestimentare predominante, iar în ţara noastră, designeri care de altfel au parte de o bine meritata apreciere, atât la noi cât şi peste hotare, i-aş putea aminti pe Ingrid Vlasov, Venera Arapu, Maria Lucia Hohan.

  • Care este brandul predominant în garderoba dumneavoastră?

Nu aş putea denumi un brand predominant în garderoba mea, ci mai degrabă un stil şi anume cel extravagant. Îmi plac lucrurile atipice dar îmbinate bine din punct de vedere cromatic şi al calităţii materialelor folosite. Pun foarte mare accent pe detalii, căci ele definesc într-un final întreaga apariţie vestimentară.

  • În ce proiecte sunteţi implicată în acest sfârşit de an?

Lucrez deja la noua colecţie „DESIRE ME”, am creionat alături de desenatorul meu, elemente comune ce o definesc, iar în curând veţi avea parte de o surpriză pentru că în paralel lucrez la crearea unui nou brand deosebit. Nu vă pot divulga mai multe detalii, însă vă pot asigura că va fi o nouă şi sofisticată viziune asupra unui anumit segment pe piaţa vestimentară românească.

  • Care este mai grea, meseria de mămică sau cea de creatoare? Cum reuşiţi să vă împărţiţi timpul?

Sunt 2 lucruri total diferite, una este cu adevărat o meserie, iar cealaltă este o binecuvântată alegere, iar când vorbesc despre binecuvântare, vorbesc despre familia mea. Timpul este singurul inconvenient căci trebuie să-l împart foarte bine ca să pot fi eficientă şi prezentă în ambele direcţii. Cert este că momentele petrecute alături de fetiţele mele şi familie sunt unice şi am puterea de a mă încarcă pozitiv, stare care ulterior o revărs asupra muncii mele. Ambele îmi aduc imense satisfacţii şi poate de aceea reuşesc să îmi dozez timpul atât de bine încât nu le neglijez pe niciuna din ele.

  • Cu ce sunteţi îmbrăcată în acest moment?

Ţinând cont că sunt înconjurată de cele 3 fetiţe ale mele: Desiree (6 ani), Serena (3 ani şi jumătate), Mayssa (3 luni), am o ţinută simplă şi naturală: un tricou larg cu imprimeu şi o pereche de pantaloni extrem de comozi, părul strâns în coc şi nervi de oţel!

  • Aţi avut vreo întâmplare haioasă în ceea ce priveşte vestimentaţia?

Sunt o sumedenie de astfel de momente, mai ales că imaginaţia fetiţelor mele nu cunoaşte limite, însă un moment extrem de amuzant a fost uimirea soţului meu, când a ajuns acasă şi ne-a găsit pe toate 4 îmbrăcate la fel. Am vrut să-i fac o surpriză şi am reuşit, el fiind astfel un om foarte greu de surprins. Foarte amuzant a fost momentul în care a realizat că este înconjurat de o armată de fete şi întreaga seara s-a învârtit în jurul acestui subiect. Alta: fetiţele mele au vrut să-i facă o surpriză tăticului şi au accesorizat un sacou cu cristale şi diferite stickere de la grădiniţă, desenându-i cu carioca inimioare şi steluţe peste tot.

  • Care sunt cele mai importante reuşite pentru Desire me? Cum a pornit acest brand?

Una din reuşite şi poate cea mai mare, este atunci când clientele brandului meu se reîntorc pentru a-şi cumpăra o noua creaţie Desire Me, lucru care ma onorează şi mă ajută să realizez că mă aflu pe drumul cel bun. Desire me s-a născut cu mult timp în urmă, când eu şi sora mea Carmen Vlad eram în căutarea unei identităţi vestimentare şi din cauza lipsei unei palete complete care să ne satisfacă cerinţele am început să ne accesorizăm hainele pe care le aveam, iar ulterior să dăm naştere la noi modele. Feedback-ul celor din jur ne-a condus spre crearea propriului nostru atelier şi de acolo ştiţi povestea!

  • Ce pregătiţi pentru Bucharest Fashion Week?

Numele colecţiei noi pentru Bucharest Fashion Week este „Beautiful Imperfection” şi se poate defini în 3 cuvinte: extravaganţă, eleganţă şi mândrie.

  • Un sfat pentru cititorii FashionTV România?

Din punctul meu de vedere, pentru a adopta un stil vestimentar ce poate ţine cont de preferinţe şi personalitate, nu ai nevoie de mulţi bani, ci doar de o bună cunoaştere a propriei persoane (pentru a ascunde defectele şi a evidenţia calităţile corporale) şi o cunoaştere elementară a tendinţelor actuale, iar pentru aceasta exista nenumarate surse: revistele de specialitate, posturile TV precum FashionTV şi internetul, e simplu şi uşor să pot deveni un TrendFollowing şi de ce nu un veritabil Fashion Icon.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*