MARSÁY – Secretul unui gentleman desăvârşit

MARSÁY – Secretul unui gentleman desăvârşit

Inspirată de personajul Henri de MARSÁY din comedia umană a lui Balzac, casa de modă pentru bărbaţi readuce în prim plan look-ul de gentleman, oferind piese vestimentare, consultanţă şi accesorii pentru domnii din înalta societate.

„MARSÁY este magazinul de modă fundamental pentru bărbați. Le oferim noilor gentlemeni haine de înaltă calitate, care le vin perfect. Combinând cea mai bună lână britanică și măiestria italiană cu un strop din eleganța frantuzească, aici la Marsay, aducem croitoria în modernitate. Ținem pasul cu noutățile în ceea ce privește hainele pentru bărbați și tehnologia de asemenea, de aceea putem să le oferim clienților noștri o ținută Made to Measure în 8 zile. Rapid și eficient„, au declarat pentru FashionTV designerii de la MARSÁY. De altfel, MARSÁY este partenerul oficial al Bucharest Fashion Week!

Buticul din Piaţa Dorobanţi (Intrarea Tudor Ștefan), dispus pe trei niveluri, a fost creat de stilistul Alex Tudoroiu în ideea unui ambient plăcut, rapid şi profesionist, în care stimabilii să regăsească toate elementele necesare unei garderobe definite de bun-gust şi eleganţă. Tratând timpul ca pe o prioritate în relaţia de fidelizare a clienţilor, casa de modă MARSÁY a gândit modalităţile de comandă a costumelor astfel încât să se muleze pe fiecare personalitate în parte, propunând de asemenea o gamă largă de materiale şi ţesături. De la piele naturală pentru pantofii facuţi pe masură până la in, bumbac – Thomas Mason şi Albini pentru cămăşi şi lână, caşmir, mohair, mătase sau combinaţii între acestea de la Dormeul, Loro Piana sau Holland & Sherry pentru costume, totul determină un etalon de stil în moda masculină autohtonă.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*