Manechinele FashionTV au facut senzatie la Paradisul Acvatic

Manechinele FashionTV au facut senzatie la Paradisul Acvatic

Alexandra Badea, Miss Romania 2013, și frumoasele modele Luciana Mateescu, Lena Rohozneanu și Miruna Teodorescu au făcut senzație la renumitul aqua park din Brașov, Paradisul Acvatic.

Istovite după două seri de prezentare pe podium a celor mai recente colecții ale designerilor și brandurilor aflate la FashionTV Festival Brașov 2015, manechinele și-au alocat o zi întreagă de relaxare cu piscină, jacuzzi, plajă, masaj și tratamente SPA.

Și cum cea mai renumită locație din Brașov care le are pe toate este Paradisul Acvatic, fetele nu au mai stat pe gânduri și și-au acordat răsfățul binemeritat. Ziua de relaxare la aqua park a început însă cu o ședință foto incendiară, manechinele reușind să capteze atenția tuturor privitorilor. A urmat apoi bălăceală la piscină și jacuzzi, după care frumoasele modele FashionTV Festival și-au întins trupurile de zeițe la soare.

Alexandra Badea, Luciana Mateescu, Lena Rohozneanu și Miruna Teodorescu s-au mai delectat cu masaje de relaxare si tratamente SPA de la Paradisul Acvatic care le-au încărcat bateriile până la următorul eveniment care se va desfășura în orașul de la poalele Tâmpei la finele lunii iulie.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*