Mădălina Petrean

Mădălina Petrean

Este clasa a 10-a, are 1,80 metri şi dimensiuni 80-58-89. Numele ei este Mădălina Petrean, fata care la doar 15 ani a reuşit să cucerească Italia. Este arădeancă şi s-a născut la 18 mai 1997.

În august 2012 participa pentru prima oară în viaţa ei la un concurs de Miss. L-a câştigat şi a devenit Miss Arad. Titlul câştigat a propulsat-o, în iarnă, direct pe scena celui mai important eveniment de modă din ţară, Bucharest Fashion Week, unde a fost, de asemenea, încoronată cu titlul de Miss F Catwalk, eveniment care a fost transmis în întreaga lume prin intermediul FashionTV.

Acesta a fost momentul care a propulsat-o pe frumoasa Mădălina în moda europeană. În urmă cu două săptămâni a participat la un alt prestigios concurs de modă, FashionTV Winter Festival, în Austria. Apoi a urmat Roma, unde a fost model pentru ultima colecţie a designerului Giada Curti şi unde a fost remarcată de designeri renumiţi din întreaga Italie. La Roma a ajuns graţie lui Nicu Gheară, un cunoscut susţinător al modei.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Mădălina Petrean a câştigat marele premiu FashionTV de la Cannes - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*