Mădălina Petrean a câştigat marele premiu FashionTV de la Cannes

Mădălina Petrean a câştigat marele premiu FashionTV de la Cannes

Delegaţia FashionTV România s-a întors de la Cannes cu marele premiu. Românca Mădălina Petrean este câştigătoarea unui concurs unde juraţii au fost vedete de film şi personalităţi din lumea modei.

Cannes a strălucit pentru cîteva zile. Vedetele de film şi fotomodelele au fost în centrul atenţiei, iar delegaţia României nu a fost deloc mai prejos.

În cele patru zile de evenimente mondene staţiunea Mamaia a fost promovada de cele mai frumoase fete din România. Echipa FashionTV din ţara noastră a devenit celebra în toată lumea după petrecerile care au avut loc anul trecut în Mamaia. Festivalul de modă la care a participat si primarul Radu Mazăre a pus tara noastră pe harta evenimentelor de profil.

În acest an, Mamaia a mers la Cannes nu numai cu fete frumoase, ci şi cu imnul staţiunii Mamaia. Loredana a lansat piesa “Viva Mamaia!” purtând costumaţia din videoclip şi înconjurată de salvamariţele îmbrăcate în costumele cu dungi şi berete retro.

Festivalul de la Cannes a adus însă României o apreciere şi mai importantă, atunci cînd o fată din Arad a câştigat marele premiu FashionTV Model Awards. Rivieră franceză a fost vrăjită de talentul şi frumuseţea româncelor.

20 de modele din toată lumea au defilat în ultima seară pe podiumul de la Hotel Majestic. Juriul format din personalităţi ale lumii filmului şi modei a ales-o pe Mădălina Petrean drept marea câştigatoare a concursului.

Mădălina a realizat deja o şedinţa foto pentru revistă Elle şi are programată o plecare la Paris unde va poza pentru cei mai mari fotografi din lumea modei.

Mădălina Petrean a fost descoperită la un casting organizat la Arad şi de la prezentările de modă de la Mamaia pînă la marele premiu de la Cannes nu a mai fost decît un pas.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*