Mădălina Ioana Popa (14 ani) este Top Model România 2013

Mădălina Ioana Popa (14 ani) este Top Model România 2013

Mădălina Popa, o adolescentă de 14 ani din Iași a câștigat marele premiu al concursului Top Model Romania 2013, desfășurat în cadrul Bucharest Fashion Week. Pe doi s-a clasat Mădălina Petrean (16 ani, din Arad), iar pe trei – Noemi Biriș (15 ani, din Cluj).

Printre preminate s-au numărat și Roxana Petrache (20 de ani, din București), care a primit titlul de Photogenic Top Model, Beatrice Georgiana Piele (17 ani, din București) – Catwalk Top Model și Miruna Andreea Ciucă (19 ani, din Caracal) – Ambasad’Or Top Model

Mădălina Ioana Popa are 1.83 metri înălțime, dimensiuni 84-60-88 și este manechin Kasta Morrely din 2012. Frumoasa moldoveancă a primit premii în valoare de peste 25.000 de euro, constând într-o campanie de promovare pe FashionTV Internațional timp de 1 an, participarea în perioada 7-9 februrie 2014 la FashionTV Winter Festival în Kitzbuhel – Austria, o vacanță all inclusive de o săptămână pe Coasta de Azur, o rochie Andreea Dogaru, pantofi Mineli Boutique, un colier unicat din aur alb și diamante oferit de Fort Jewellery în valoare de 10.000 de euro.

Mădălina a mai fost deemnată „First Face” în concursurile FashionTV Black Sea Model Awards 2013, Top Model România 2012 și a prezentat pentru mari designeri precum Dolce & Gabanna, Walid Atallah, Giada Curti, Guess, Stefanel, Tina Arena, Marina Mansanta, Gianni Sapone, Nino Lettieri, dar și pentru majotitatea designerilor din țara noastră.

Foto: Sorin Ioniță

 

 

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*