Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea (n. 8 august 1987, Slatina, România) este o actriță și manechin  de origine română. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor,  participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”.

Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor,  participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop„. Timp de 7 ani, Mădălina a  luat lecții de balet, dar și de pian. A absolvit Colegiul Național „Ion  Minulescu” din Slatina, reușind să se dedice și carierei ce avea să înceapă.

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat  pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată  lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau  Spania. Prin urmare, Mădălina se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o  valiză„.

A atras atenția presei din România odată cu lansarea  videoclipului melodiei „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, în care  apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.

În 2008 este una din  protagonistele celebrului calendar PERONI. În anul 2010, debutează în  televiziune și acceptă să participe la concursul „Ballando con le stelle„,  devenind partenera lui Simone Di Pasquale.

Din 2011 este imaginea  companiei de telefonie mobilă TRE-Italia pentru care filmează un spot publicitar  alături de îndragitul actor Raoul Bova. De asemenea din același an devine  imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA și a celebrei curse pentru  mașini de epocă Mille Miglia. Este momentul în care presa speculează faptul că  ar avea o relaţie cu celebrul actor Leonardo DiCaprio, lucru negat de  ea.

Debutul sau ca actriță îl face în 2011 în rolul Irinei din filmul  italian „I soliti idioti„.

Actualul ei partener, Gerard Butler, este  însă cu mult mai celebru. În vârstă de 43 de ani, născut în Glasgow, Regatul  Unit, și-a făcut debutul în actorie în 1997, în pelicula „Mrs. Brown”. Au urmat  „Tale of the Mummy” și „Little White Lies”, însă rolul care l-a adus în  prim-plan a fost „Leonidas”, din pelicula „300”.

Înainte de relaţia cu  Mădălina Ghenea, Gerard Butler a avut relaţii cu câteva actriţe importante de la  Hollywood, precum Jennifer Aniston, Reese Witherspoon şi Cameron Diaz.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Gerard Butler povesteşte cum a cunoscut-o pe Mădalina Ghenea - FashionTV Romania

  2. O zi din viața Mădălinei Diana Ghenea - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*