Ghenea: „Am vândut castraveţi şi roşii în piaţă”

Ghenea: „Am vândut castraveţi şi roşii în piaţă”

Mădălina Ghenea a recunoscut că a vândut castraveţi şi roşii în piaţă, dar spune că nu I-a fost niciodată rușine de ceea ce a făcut: „În America se apreciază foarte mult genul acesta de poveşti“.

Fotomodelul român afirmă că nu este un fan al cumpărăturilor, ci preferă să meargă în buticuri vintage şi să cumpere haine în stilul anilor ’20.

Întrebată dacă ar vrea să aibă copii cu Gerald Butler, Mădălina a declarat că îşi doreşte să îi ofere tot copilului ei, mai ales experienţă de viaţă, iar ea consideră că încă nu a învăţat destul şi preferă să se concentreze momentan pe carieră.

În legătură cu statutul de persoană publică şi faptul că este mereu în atenţia presei, modelul a spus că datorită acestui lucru a devenit mai puternică, dar şi mai vulnerabilă în acelaşi timp. Este conştientă că singurele persoane în care poate avea încredere deplină sunt familia şi Gerald Butler. Totuşi, le-a mulţumit jurnaliştilor italieni şi români pentru că nu au pus-o niciodată într-o situaţie dificilă.

Mădălina a povestit în premieră şi despre agenţia de modelling din Italia la care a lucrat timp de opt ani şi cu care se află momentan în proces, pentru că un an de zile nu a fost plătită, deşi avea contracte.

Nu-mi plac evenimentele la care merg doar ca să etalez o bijuterie sau o rochie“, mărturiseşte ea, spunând că este un om perfect normal, cu o relaţie normală.

Actriţa a precizat că nu există fotografii nud cu ea, nici de când aceasta era mică.

Mădălina a participat la o reclamă pentru aparate de ras împreună cu Gerald Butler, însă a precizat că nu a fost plătită şi a făcut acest lucru din impuls.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*