Luiza Dan a câștigat banderola FashionTV România la Balul Bobocilor Sf. Sava

Luiza Dan a câștigat banderola FashionTV România la Balul Bobocilor Sf. Sava

Elodie Tusac și Andrei Ungureanu sunt Miss & Mister Balul Bobocilor Colegiului Naţional Sfântul Sava, iar Diana Treeroiu și Sergiu Costescu au fost desemnați Miss și Mister Popularitate.

Luiza Elvira Dan, câştigătoarea banderolei FashionTV România, este născută în luna Septembrie pe data de 18, anul 1998. Are 1,73 metri înălțime şi dimensiuni 83-58-84.

  • Ce pasiuni ai și în ce activităƒti ești implicatăƒ?

Ύmi place sportul, deoarece îmi influențează într-un mod bun stilul de viață, săƒnăƒtatea și personalitatea. Practicarea tenisului de câmp timp de 7 ani m-a disciplinat și m-a făcut să realizez cât de important este efortul fizic pentru un organism săƒnăƒtos.
Pe de altă parte, îmi place să ajut comunitatea, aşa cum pot. Deocamdatムnu sunt implicatムîn astfel de activităţi, însă aș accepta bucuroasă viitoare implicări în orice tip de acţiuni caritabile.

  • Ce a însemnat pentru ține participarea la Miss Boboc 2013? 

În momentul în care am aflat că sunt selectată pentru această competiţie am știut că este o provocare pentru care va trebui să dedic cât mai mult din timpul meu fără a sacrifica în vreun fel școala. Cu toate că am întâmpinat nenumărate momente de stres, participarea la Miss Boboc a însemat un adevărat amalgam de experienţe noi pe care mi le-am însuşit și de care sunt mândră. Am evoluat mult și mă bucur de această oportunitate. Mă simț mult mai sigură pe mine și, în ciuda stresului care ne-a ținut în priză, îmi pare sincer rău că s-a terminat. Voi privi mereu acest moment din perioada mea de boboc că o poveste frumoasă.

  •  Ce înseamnă pentru tine titlul oferit de FashionTV România?

Drumul deschis de către FashionTV România m-a făcut sa am cu adevărat încredere în mine deoarece ştiu că succesul se poate atinge doar prin muncă și prin dedicare. Am fost impresionată să știu că am fost aleasă, şi mă simt în continuare mândră că realizatile mele s-au materializat în această formă. Acest premiu este o nouă provocare pe care o accept cu mare satisfacţie și pentru care voi lupta. Sunt sigură că voi avea parte de o experiență cu totul nouă.

  •  De ce ai ales Colegiul Național Sfântul Sava?

Am intrat în unul din cele mai bune licee din România prin aceeași determinare și pasiune, un mix echilibrat între muncă și fericirea momentelor de relaxare alături de cei apropiați și, nu în ultimul rând, prin suportul continuu și absolut necesar al părinților mei, care m-au ajutat enorm și m-au învățat întotdeauna să lupt pentru ceea ce îmi doresc și să învăț să fiu un om sincer și frumos înainte de toate. Atâta timp cât dorință există, limitele sunt automat impuse de tine însuți, așa că reușita este mai mult ca sigură.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*