Lorena Sârbu face senzaţie la Hollywood

Lorena Sârbu face senzaţie la Hollywood

Creaţiile Lorenei Sârbu, o timişoreancă ce locuieşte de câţiva ani buni în Beverly Hills, sunt purtate de Eva Longoria, Britney Spears, Carmen Electra, sau Minnie Driver.

Totul a început cu un mic butic în Beverly Hills. Munca şi seriozitatea, calităţi moştenite de la părinţii mei, m-au ajutat enorm. Îmi amintesc că la vârsta de 14 ani le-am spus părinţilor mei că visul meu este de a merge în SUA„, spune Lorena Sârbu.

O timişoreancă străluceşte la Lincoln Center New York, cel mai fierbinte punct al momentului pe harta modei mondiale. Vedetele îi poartă creaţiile la cele mai importante evenimente din Cetatea Filmului. Hainele create de ea sunt din ce în ce mai căutate în SUA.

Eva Longoria, cunoscută din „Neveste Disperate”, sau Blake Lively din „Gossip Girl” sunt numai câteva din vedetele care i-au purtat creaţiile. La decernarea premiilor „Globul de Aur” din acest an, Kelly MacDonald, actriţa din „No Country for Old Men„, a purtat o creaţie a timişorencei care a făcut senzaţie în rândul criticilor de modă americani. Lorena Sârbu s-a născut şi a crescut la Timişoara. Pasiunea pentru modă a dobândit-o de mică, când îi strica rochiile mamei sale, pentru a crea rochiţe pentru păpuşile ei. Absolventă a Colegiului Naţional Bănăţean din Timişoara, Lorena a studiat psihologia, însă la sfârşitul anilor ’90 a plecat în America, să studieze designul vestimentar la „International Academy of Design&Technology” din Chicago. A intrat în industria modei deschizându-şi un magazin de modă, iar ulterior a început să creeze şi să-şi promoveze propria linie.În anul 2010, şi-a deschis propriul showroom la New York, având în acelaşi timp o prezenţă la Los Angeles, iar rochiile sale au ajuns să fie căutate de vedete şi personalităţi din lumea mondenă. Eva Longoria, Britney Spears, Carmen Electra, Carry Underwood, Minnie Driver, Nicole Ritchie, Blake Lively, Kelly MacDonald sunt doar câteva dintre starurile hollywoodiene care îmbracă pe covorul roşu creaţiile Lorenei Sârbu.Pe lângă vedetele care le afişează pe covorul roşul, designerul face piese vestimentare pentru Saks Fifth Avenue, Hugo Nicholson şi Hirshleifer. Destul de puţin cunoscută în România, Lorena a fost inclusă de curând în Top 100 al celor mai influenţi creatori de modă, clasându-se pe un onorant loc 68. Peformanţa Lorenei este cu atât mai remarcabilă, cu cât românca este înaintea unor designeri precum Vivienne Westwood (locul 76), Victoria Beckham (locul 73), Donna Karan (locul 72) ori Stella McCartney (locul 71).

Sursa: evz

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Olga Kurylenko, fosta fată Bond, îmbrăcată într-o rochie creată de Lorena Sârbu | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*