Lorelai Maria Rocioiu

Lorelai Maria Rocioiu

Numele ei este Lorelai Maria Rocioiu, s-a născut în Târgoviște, pe data de 07.09.1993. Are 1,75 de metri înălțime, 55 de kilograme și dimensiuni: 89-60-93. Este model de la 11 ani.

În 2010 și 2013 s-a numărat printre finalistele concursului de frumusețe Miss World România. Cu FashionTV România colaborează din decembrie 2011, când a prezentat la Bucharest Fashion Week, Gala Fotbalului Românesc și mai apoi la Miss Moldova, FashionTV Summer Festival Mamaia. Anul acesta s-a calificat iar printre cele 14 finaliste la Miss World România.

Sunt studentă la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Valahia, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor. Îmi place să călătoresc, să am activitate, sunt o fire energică. Am făcut 6 ani muzică (pian și violoncel) iar 4 ani arte plastice. În timpul liber fac sport, joc tenis, ies cu prietenii. Planuri de viitor nu am, mă las purtată de ce-mi oferă viața…însă, cu siguranță, mi-aș dori ceva legat de turism și de facultatea pe care o urmez. Iar în paralel o să continui cu moda„, a declarat Lorelai Maria Rocioiu pentru FashionTV România.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
 1. 08/08/2013 at 19:53

  Este o alegere adevåratå,;Lorelai maria Rocioiu este o fatå foarte frumoaså si foarte desteaptå.
  må bucur mult so våd ,eram sigurå cå va fi aleaså Miss Romånia,dar så speråm cå la anul e råndul ei,
  Elena Rasmussen
  Købenavn
  Danemark

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*