La 15 ani, are Italia la picioare

La 15 ani, are Italia la picioare

Româncele sunt cele mai frumoase femei din Europa! O spun în special străinii care ne vizitează ţara. Catrinel Menghia sau, mai nou, Mădălina Ghenea, se bucură de un succes enorm afară. Din urmă, vine tare o altă Mădălina, o arădeancă de doar 15 ani şi un pic.

Este clasa a 10-a, are 1.81 şi timp de trei ani a practicat judo. Numele ei este Mădălina Petrean şi este fata care în doar câteva luni a avut o ascensiune de invidiat. În august 2012 participa pentru prima oară în viaţa ei la un concurs de Miss. L-a câştigat şi a devenit Miss Arad. Titlul câştigat a propulsat-o, în iarnă, direct pe scena celui mai important eveniment de modă din ţară, Bucharest Fashion Week, unde a fost, de asemenea, încoronată cu titlul de Miss F Catwalk, eveniment care a fost transmis în întreaga lume prin intermediul FashionTV.

Acesta a fost momentul care a propulsat-o pe frumoasa Mădălina în moda europeană. În urmă cu două săptămâni a participat la un alt prestigios concurs de modă, FashionTV Winter Festival, în Austria. Apoi a urmat Roma, unde a fost model pentru ultima colecţie a designerului Giada Curti şi unde a fost remarcată de designeri renumiţi din întreaga Italie. La Roma a ajuns graţie lui Nicu Gheară, un cunoscut susţinător al modei, şi a fost ajutată de două renumite modele din România care şi-au câştigat deja faima internaţională, Claudia Neghină şi Ioana Francia.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Petrecere de cinci stele de ziua lui Nicu Gheară - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*