Kinga Sebestyen ne sfătuiește ce haine să purtăm la sală

Kinga Sebestyen ne sfătuiește ce haine să purtăm la sală

Kinga Sebestyen activează în domeniul sportului de aproape două decenii, astfel că are cunoștințele necesare, din studii și experiență, despre ce ne ajută și ce ne dăunează atunci când facem mișcare la sală.

Inclusiv în ceea ce privește hainele pe care le purtăm. În cazuri extreme, ignoranța poate duce nu doar la iritarea pielii, ci și la sufocare.

  • Kinga Sebestyen ne sfătuiește ce haine să purtăm la sală
    Sursa Foto: PR

În primul şi primul rând, cel mai important este ca hainele să fie confortabile, să fie mai degrabă tip maiou fără mâneci, pentru ca pielea braţelor şi a gâtului să poată respira. Dacă ne îmbrăcăm în haine din material sintetic, cu mâneci lungi, după încălzire o să ne simţim obosiţi, o să fim transpiraţi şi putem avea simptome de sufocare„, declară Kinga Sebestyen.

Renumita antrenoare de fitness spune că sunt contraindicate materialele tip latex, materialele cu fibre sintetice sau cele tricotate. O mare atenție trebuie acordată și încălțămintei întrucât ne poate afecta articulațiile și coloana.

Este important să alegem pantofii adecvaţi stilului sportiv. În ziua de azi avem o gamă largă de produse, de unde putem alege pantofii pentru alergat sau pentru stretching. Avem nevoie de produse uşoare, flexibile. Sub nicio formă nu purtați tocuri sau încălţaminte de stradă. În ceea ce privește hainele, alegeți-le pe cele care va permit pielii să respire, dar și cele în care nu rămâneți pătate de transpirație„, adaugă Kinga Sebestyen.

Cunoscând aceste pericole, Kinga Sebestyen recomandă haine clima cool pentru sală destinate femeilor. Este vorba de pantaloni, tricouri, bustiere, dar și accesorii precum eșarfe, șepci și manșete, în culori vii, realizate din clima-cool, cel mai sigur material inclusiv pentru pielea sensibilă.

Caut acest material de un an de zile deoarece am vrut ca să fie skin-friendly. Clima cool nu absoarbe apa, prin urmare umezeala se evaporă. Se mulează frumos pe corp, este uşor de purtat şi extrem de confortabil. Materialul are caracteristici speciale, este mat, antialergic și nu reține transpirația. Fibrele sunt ţesute în modul care permite pielea să respire 100%. Am ales culori vii în tendinţă cu moda sport din 2014″, declară Kinga Sebestyen, citată de Unica.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Simona
    18/08/2014 at 07:15

    Cel mai mult conteaza sa fie confortabile !

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*