Kim Kardashian şi-a făcut facelifting vampir

Kim Kardashian şi-a făcut facelifting vampir

Kim Kardashian a postat online fotografii în care apare plină de pete de sânge pe faţă, acesta fiind rezultatul unui tratament facial cel puţin neobişnuit pe care şi l-a aplicat pentru „arăta şi a se simţi mai tânără”.

Vedeta TV în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă încercând ultima modă în materie de tratament facial, şi anume liftingul cu sânge. „Îmi place să încerc orice te face să arăţi şi să te simţi tânără„, a spus ea, potivit Daily Mail.

În timpul procedurii, lui Kim i-a fost extras sânge din braţ şi introdus într-un aparat pentru eliminarea trombocitelor. Sângele a fost apoi introdus în pielea feţei cu ajutorul a nouă ace de acupunctură.

Înainte de aceasta a trebuit să folosească nişte cremă anesteziantă pentru a reduce din durere. Rezultatele arată o Kim parcă scoasă dintr-un film de groază sau un accident de maşină, având pete de sânge pe toată faţa.

Filmările din timpul procedurii medicale urmează să fie difuzate în viitorul episod din reality show-ul „Kourtney and Kim Take Miami„. Kim a fost însoţită la medic de cel mai bun prieten al ei, Jonathan Cheban, care s-a arătat atât de deranjat de tratament încât părea că o să leşine.

Tehnica de înfrumuseţere este o versiune înnoită a tradiţionalului „facelifting vampir”, care presupune o serie de injecţii dureroase aplicate în faţă. Tratamentul se numeşte astfel pentru că presupune folosirea propriului sânge al pacientului pentru a întineri aspectul pielii. Plasma este extrasă din sânge şi folosită în procedura neinvazivă.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*