Kate Upton a fost desemnată modelul anului în lume

Kate Upton a fost desemnată modelul anului în lume

Kate Upton, tânăra în vârstă de 21 de ani, care a pozat la începutul anului, în Antarctica, la  minus 35 de grade Celsius îmbrăcată doar în bikini, a fost desemnată modelul anului, potrivit publicaţiei „The Huffington Post“.

Manechinul cu forme voluptuoase, un sex-simbol peste Ocean, a făcut mai multe compromisuri pentru a intra în atenţia publicului, dar efortul nu a fost în van. Omagiată chiar şi de editorii revistei „Vogue“, Upton a câştigat titlul de modelul anului şi urmează să-şi ridice trofeul miercuri, 4 septembrie, în cadrul celei de-a zecea ediţii a Galei Style Awards.

Marele premiu câştigat de Kate Upton reprezintă o validare a sarcinilor realizate cu succes de tânăra care, pe tot parcursul anului, nu s-a ferit de provocări. Astfel, dacă la începutul anului a participat la o şedinţă foto în Antarctica şi a pozat în costum de baie la  minus 35 de grade Celsius, în aprilie, Upton a mai bifat un record. Manechinul a pozat alături de un pui de tigru pentru coperta revistei „Harper’s Bazaar“.

Întrebată cum s-a simţit la finalul shootingului din Antarctica, tânăra s-a plâns de condiţiile meteo dure.

Kate Upton a pozat pentru revista de modă „Harper’s Bazaar“

Din cauza temperaturii scăzute, mi-am pierdut temporar auzul şi vederea. Experienţa a fost una dificilă“, le-a explicat Upton jurnaliştilor de la „Today“.

Curajosul manechin a acceptat provocarea de a poza la  minus 35 de grade Celsius

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*