Lagerfeld: Primăvara și vara purtați haine colorate

Lagerfeld: Primăvara și vara purtați haine colorate

Indiferent dacă ești o mare fashionistă, o admiratoare a mărcilor celebre sau, pur și simplu, o femeie inteligentă și stilată, ar trebui să urmezi sfaturile lui Karl Lagerfeld. Sunt pertinente și mereu adevărate.

1. “Alege doar ce știi cu siguranță că se potrivește siluetei tale și cumpără doar acele haine care îți vin perfect!”

Chiar dacă mori să îți cumperi perechea aceea de pantaloni largi și colorați, renunță dacă îți face șoldurile să arate uriașe. Această regulă se aplică la toate produsele – daca nu îți vin bine, treci la următorul fără regrete.

Nu cumpărăm haine pentru că sunt la modă, ci pentru că ne vin bine și ne pun în evidență personalitatea. O rochie nu trebuie să te poarte pe tine, ci tu pe ea!

2. “Niciodată nu subestima puterea unui simplu tricou, a unei perechi de jeans și a unei jachete clasice. Întotdeauna arată foarte chic!”

Arăți minunat într-o rochie sofisticată, însă nu este puțin cam inconfortabil să o porți când alergi prin magazine sau la serviciu? Alege niște jeanși clasici, un tricou alb și un sacou cambrat. Accesorizează-le cu bijuterii fine sau cu o eșarfă. Aceasta este ținuta perfectă de zi!

3. “Extrem de multe femei arată grozav fără machiaj, deci dacă ai o piele superbă, păstreaz-o naturală!”

Dacă ai o frumusețe naturală și nu ai nevoie de un corector pentru a ascunde zonele cu probleme, atunci optează pentru simplitate și… lipsa completă a machiajului. Unele modele consideră că arată atât de bine tocmai pentru că nu folosesc make-up în timpul liber! Însă nu uita niciodată de crema cu factor de protecție.

4. “Nu poți evita la nesfârșit culoarea și strălucirea! Dă-le o șansă. Toamna/iarna viitoare te vei întoarce la gri și negru, pentru că toată lumea o va face. Acum, joacă-te!”

Primăvara și vara sunt anotimpuri perfecte pentru a purta haine colorate. Dacă nu îndrăznești să porti o rochie într-o nuanță neon, atunci optează pentru accesorii superbe, în nuanțe vii, strălucitoare.

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Totul despre Milan Fashion Week | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*