Irina Lăzăreanu

Irina Lăzăreanu

S-a născut pe 8 iunie 1982 însă a părăsit România împreună cu familia ei când avea cinci ani, emigrând în Canada. Românca a fost aleasa de Karl Lagerfeld pentru a fi imaginea colectiei Paris-Monte Carlo a casei Chanel.

La 13 ani se stabilește la Londra, unde studiază baletul la Royal Academy. Este nevoită să renunțe la această activitate după un accident grav la genunchi. În această perioadă îl cunoaște pe Pete Doherty, membru al trupei The Libertines la vremea respectivă, cu care leagă o strânsă prietenie.

La 17 ani semnează un contract cu o agenție de modelling din Montreal și începe să apară sporadic pe podiumurile Fashion Week-urilor din diferite orașe ale lumii. O cunoaște pe Kate Moss, iar prietenia cu celebrul model este pasul care îi lansează cariera în modă. Primul său pictorial important va fi pentru Vogue ediția franceză, pictorial al cărui editor invitat a fost însăși Kate Moss. Prietenia dintre cele două se va lăsa și cu alte rezultate profesionale pentru Irina Lăzăreanu care va prezenta una dintre colecțiile realizate de Moss pentru Topshop.

Presa de scandal a acordat o deosebită atenție triunghiului amoros format între Kate Moss, Irina Lăzăreanu și Pete Doherty, „serial” care s-a lăsat și cu o presupusă logodnă între româncă și Doherty.

Irina Lăzăreanu este cunoscută în întreaga lume şi are în CV prezentări pentru Chanel, Christian Lacroix, Fendi, Jean Paul Gaultier, John Galliano, Kenzo, Just Cavalli, Louis Vuitton, Emilio Pucci şi Balenciaga.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*