Ionuţ Glăvan, Mineli Boutique: ”Anul acesta se poartă stiletto”

Ionuţ Glăvan, Mineli Boutique: ”Anul acesta se poartă stiletto”

Fie că te afli printre iubitoarele tocurilor înalte sau celor mai puţin înalte, vârfului rotund sau stiletto, sezonul rece aduce noi piese fashion în ţinuta fiecărei doamne sau domnişoare.

Ionuţ Glăvan, fondatorul Mineli Boutique, ne spune ce trebuie să păstrăm şi ce trebuie să aruncăm, astfel încât să rămânem în cele mai hot trenduri sezonul acesta.

  • Care sunt începuturile Mineli Boutique?

În anul 2008 am lansat brandul Mineli Boutique by Ionuţ Glăvan & George Ştefănescu. Încrezători că putem face ceva frumos în România, am pornit în acest drum cu un singur magazin. În momentul de faţă ne putem mândri cu 10 magazine proprii şi francize, iar ascensiunea Mineli Boutique sperăm să nu se oprească aici.

  • De unde provine pasiunea pentru pantofi?

Pasiunea pentru pantofi, încălţăminte în general, se naşte din familie, munca mea în acest domeniu avându-şi începuturile în anul 1990.

  • Ce se poartă în acest sfârşit de an?

Anul acesta nu există nimic mai seducător şi elegant decât tocul stiletto cu terminaţie ascuţită, cu sau fără piantină. Dacă vorbim de categoria sport sau casual, în materie de ce se poartă, comanda a fost preluată de sneakerşii cu zeppa ascunsă sau de botinele accesorizate în stilul punk/rock.

  • Ce nu se poartă în acest sfârşit de an?

Nu sfătuiesc iubitoarele de modă să renunţe la modelele depăşite de trend însă anul acesta pantofii cu forma rotundă şi tocul gros, pantofii peep-toe sau pantofii cu platformă lată, toc înalt şi vârf rotund au fost uşor, uşor înlocuiţi cu modelul stiletto menţionat mai sus.

  • Cum s-a dezvoltat brandul Mineli Boutique?

Cum am menţionat şi mai sus, în anul 2008 ne-am făcut curaj pornind cu un singur magazin. Cu multă pasiune şi încredere, am adus şi am produs în România ceea ce marii designeri internaţionali creează, tocuri excentrice pe diferite dimensiuni sau platforme cu diferite forme. Cu ajutorul unei vaste palete de culori de piele am început să combinăm îndrăzneţ ceea ce acum uneşte 10 magazine Mineli Boutique, francize şi multe alte colaborari.

  • Care este cea mai mare reuşită profesională pentru Mineli Boutique?

Reuşite profesionale sunt multe, însa faptul că am colaborat şi încă colaborăm cu marii designeri români şi aici menţionăm pe Laura Olteanu, Cătălin Botezatu, Clara Rotescu sau Răzvan Ciobanu, pentru noi rămâne un motiv de mândrie şi bucurie.

  • Un sfat pentru cititorii FashionTV România

Cititorii FashionTV România dar şi restul iubitorilor de modă trebuie să înveţe să aibă încredere în designerii români şi în produsele acestora pentru că producţia românească are o ascensiune pozitivă.

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Simply the best: Sweet Glamour by Mineli Boutique | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*