Ioana Francia

Ioana Francia

Ioana Francia a câștigat titlul Top Model România în 1997. A fost momentul care a propulsat-o pe podiumurile celebrelor case de moda din întreaga lume: Armani, Cavalli, Channel, Pacco Rabanne,Gai Mattiolo, Giada Curti sau Rocco Barocco.

Ca o recunoaștere a meritelor internationale, Ioana a fost desemnată în 2002 Modelul Anului în România. Născută pe 29 decembrie 1979, la Bistrița, Ioana a absolvit Liceul de Arte Plastice din localitate, după care a urmat cursurile Universităţii Dimitrie Cantemir din Cluj.

Cariera sa în modelling este lungă și prestigioasă. Cei mai buni designeri din țară (Botezatu, Albu, Zina Dumitrescu, Laura Olteanu etc.) și din străinătate s-au bătut pentru a o avea pe podiumul lor de prezentare.

A fost imaginea firmei Jolidon, a efectuat sute de prezentări și tot atâtea shootinguri, a apărut pe coperțile unor reviste celebre din țară și de afară. Este și acum unul dintre cele mai appreciate apariții pe podiumul Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din România, care an de an este transmis în peste 200 de țări din întreaga lume.

 

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Bucharest Fashion Week 2013 | FashionTV Romania

  2. Cel mai important eveniment de modă al sezonului, Bucharest Fashion Week, se apropie cu pași repezi de start! | Walk with Ad

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*