Interviu cu designerul italian Roberto Cavalli

Interviu cu designerul italian Roberto Cavalli

La cea de-a doua vizită a sa în Romania, celebrul designer italian a acordat un interviu în exclusitate pentru Fashiontv România.

Primul magazin Roberto Cavalli în România a fost inaugurat în prezenta celebrului designer, care nu a venit însoţit de supermodelul Irina Shayk, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo.

Ca la un show de modă, vedetele au defilat la cumpărături în rochii fabuloase, de mii de euro. Multe, semnate chiar de Roberto Cavalli. În centrul atenţiei a fost însă designerul. Îmbrăcat elegant şi zâmbitor, a făcut poze şi a stat de vorbă cu toată lumea.

Evenimentul grandios a reunit spuma showbizz-ului românesc. Printre participanţii la eveniment s-au numărat: Cătălin Botezatu, Andreea Marin, Andreea Raicu, Romaniţa Iovan, Geanina Ilieş, Simona Pătruleasa, Anda Adam, Nicoleta Luciu, Andreea Bănică, Ilie Năstase, Andreea Esca, Alexandre Eram, Ionescu, Oana Ioniţă şi Florin Budnaru, Stephan Pelger, Daiana Anghel, Carmen Negoiţă, Ada Condeescu, Maria Marinescu, Iuliana Tudor, Dana Sota, Mihai Albu, Iulia Albu Veronica Pascu, Nadine.

Roberto Cavalli s-a declarat încântat de organizarea evenimentului şi a spus că îşi doreşte să revină cât mai curând în România cu o linie vestimentară specială.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*