Happy Birthday Michel Adam! Happy Birthday FashionTV!

Happy Birthday Michel Adam! Happy Birthday FashionTV!

Astăzi este dublă sărbătoare. FashionTV aniversează 18 ani de existență, iar președintele și Fondatorul brandului, Michel Adam, își aniversează ziua de naștere.

Michel AdamTot ce am acum a fost obţinut prin muncă grea. Bunicul meu m-a sfătuit de mic să îmi aleg, din timp, o cale pe care să merg şi asta am făcut. Tot bunicul meu a fost cel care mi-a spus să o iau pe calea pe care nimeni nu a mai fost. Pentru că acesta este modul prin care voi găsi ceva productiv. Am ales calea modei, prin televiziune… şi m-am bucurat de succes„, a declarat Michel Adam.

Am fost în România de multe ori. Am foarte mulţi prieteni buni, care mă invită mereu aici. Ca să nu mai vorbim de toate fetele frumoase din România„, a mai spus sărbătoritul zilei, Michel Adam.

FashionTV este difuzat in peste 190 de tari si urmarit de peste 800 de milioane de telespectatori, este lider de piata si in mediul online pe segmentul sau si ocupa locul III pe new media intre canalelele tv globale, fiind prezent la cele mai importante si exclusiviste evenimente din intreaga lume.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*