Glamour Woman of the Year Award 2013 Budapesta

Glamour Woman of the Year Award 2013 Budapesta

Dacă credeți că desemnarea câştigătorilor premiilor Oscar este unica ceremonie pe care trebuie să o urmăriți, vă înșelați, căci Glamour Woman of the Year reușește să adune un număr impresionant de celebrități și mai ales de fashion victims care etalează cu grație cele mai noi ținute.

În fiecare an, revista Glamour premiază femeile care au avut o contribuție deosebită în societate și care au reușit să inspire o nouă generație, prin dedicația, curajul și perseverența lor. Domeniile pentru care se decernează premiile sunt diverse, mergând de la entertainement, sport sau muzică, până la politică, iar unele dintre cele mai cunoscute celebrități contemporane, au fost deja premiate (ex: Vera Wang, Stella McCartney, JK Rowling, Isabel Marant).

Amfitrionul serii a fost Rákóczi Ferenc, care a deschis ceremonia premiilor Glamour Ungaria împreună cu Maróy Krisztina. Singurul premiu asupra căruia cititorii nu își pot exprima preferința prin vot, fiind desemnat direct de echipa Glamour, este cel al Eroinei Anului, care în 2013 i-a revenit lui Csernus Agi pentru implicarea în diverse acte de caritate.

Anita Benes a fost votată de cititoarele revistei Glamour ca designerul anului pentru brandul său Daalarna, Takács Nora este prezentatorul media al anului, iar Tenki Reka a câștigat la categoria Actrița Anului. Muri Eniko, a fost desemnată cântăreața anului, și a avut cea mai adorabilă prezență pe podium la ridicare premiului, cucerind inimile publicului datorită lacrimilor și emoțiilor care au cuprins-o, iar singurul premiu acordat unui bărbat Man of the Year i-a revenit lui Fehér Balázs.

Frumosul îngeraș de la Victoria’s Secret, Palvin Barbara a câștigat pentru a treia oară la categoria Model of the Year. Tot pe ea aș vrea să o desemnez campioana unei categorii mai speciale și anume Regina Simpatiei. Barbi nu s-a sfiit de faptul că purta o superbă rochie maxi neagră, și la cerința publicului a făcut roata țiganului, răsucindu-se peste cap și dovedind simultan că și cele mai atrăgătoare femei din lume, pot fi copilăroase și chiar puțin caraghioase.

O noapte stropită cu șampanie și cocktailuri, plină de modă și celebrități, pe care abia aștept să o repet. (Adina-Laura Achim)

Sursă foto: GLAMOUR Hungary

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Elle Fashion Show 2013 - FashionTV Romania

  2. 24/03/2013 at 18:36

    Pacat ca nu am stiut din timp.Era la 2 pasi de noi.Multumim pentru fotografii si articol,macar asa aflam si noi ce se imtampla la Fashion Budapesta si ce se mai poarta

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*