Giselle, imaginea și vocea colecţiei H&M

Giselle, imaginea și vocea colecţiei H&M

Cel mai bine plătit supermodel din lume, Giselle Bündchen, se poate reprofila dacă vreodată are de gând să renunţe la modelling şi poate încerca o carieră de cântăreaţă, după cum demonstrează clipul de promovare al colecţiei de toamnă de la H&M.

Modelul, în vârstă de 33 de ani, a fost anunţată astăzi drept „vocea” campaniei, nu doar imaginea. Muzica sa va putea fi auzită în spoturile TV şi reclamele online ce vor fi lansate în curând, pentru a promova ultima colecţie.  Melodia „All Day And All Of The Night”, a formaţiei Kinks, a fost înregistrată într-un studio muzical destul de auster, astfel încât, toată atenţia îi revine modelului brazilian. Momentan, pe piaţă a fost lansat un clip care arată fragmente din ceea ce urmează să fie lansat. Giselle Bündchen apare râzând şi glumind cu producătorii, cu părul lăsat liber, îmbrăcată simplu, aşa cum a obişnuit.  Colecţia promovată de aceasta are o latură puternică feminină, accesorizată cu haine de toamnă şi iarnă drepte, simple, din lână, combinate cu pulovere şi pantaloni.

Campania va fi lansată joia viitoare, pe 12 septembrie, iar cântecul „All Day And All Of The Night” va fi disponibil şi pe hm.com, informează Adevărul.

Câştigurile vor fi donate organizaţiei UNICEF. Iar mâine, în magazinele din România, va fi lansată, în ediţie limitată, colecţia Paris Show, creată special pentru a fi prezentată la Săptămâna Modei de la Paris. Piesele vor fi disponibile în Băneasa Shopping City, Afi Cotroceni şi Unirea Shopping Center.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*