Gisele Bündchen

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen (32 de ani) s-a situat pentru al şaselea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, cu venituri de 45 de milioane $.

Toți acești bani i-a obținut în perioada mai 2011 – mai 2012. Mamă a doi copii, Gisele este cel mai bine platit supermodel din 2004. De fapt, conform Forbes, până in vara aceasta, când împlinește 32 de ani, top modelul brazilian ar putea deveni miliardar. Gisele Bündchen s-a căsătorit cu starul fotbalului american, Tom Brady, în vârstă de 35 de ani, în februarie 2009.

S-a născut pe 20 iulie 1980, cu cinci minute înaintea surorii ei gemene, Patricia. În familie, sunt șase fete pe jumătate braziliene, pe jumătate germane. Norocul a fost însă de partea ei: datorită unui corp absolut perfect, de la 14 ani de când a fost descoperită, cariera ei este într-o continuă ascensiune. Sora ei geamănă nu a fost înzestrată cu aceleași calități, așa că i-a devenit manager!

Descoperită la McDonald’s

Într-o excursie, pe când mânca McDonald’s în San Paolo, Gisele a fost întrebată de un agent dacă nu vrea să devină model. Pe moment s-a gândit că este o glumă, dar s-a hotărât să încerce. După trei ani, s-a mutat în New York și fotografi ca Mario Testino sau Steven Meisel au fost fascinați de ea. Între timp, a apărut pe coperta a aproximativ 700 de reviste din întreaga lume.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Gisele Bundchen se retrage de pe catwalk - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*