Geta Marin, premiată la Paris!

Geta Marin, premiată la Paris!

Ramona Gabor are un păr minunat! Însă de el nu se ocupă ea şi nici stiliştii din Dubai, acolo unde Ramona stă de mai bine de un an, ci un hairstylist celebru în Romania: Geta Marin.

Vestea talentului Getei Marin s-a dus destul de repede peste hotare, mai ales după ce Geta s-a ocupat, împreună cu ucenicii săi de la şcoala Geta Marin Hair Academy, de tot ceea ce a însemnat hair style la Bucharest Fashion Week! Astfel, ea a fost invitată la cele mai mari concursuri de hairstyle din Europa şi, surpriză, anul acesta a şi câştigat, la Paris, un premiu foarte important: personalitatea numarul unu în domeniul coafurii!

Pentru acest premiu, hairstylista din România s-a prezentat la câteva concursuri de top, prezentând coafuri extravagante şi unicat, având-o ca model pe Ramona Gabor, care a venit special pentru Geta Marin din Dubai.
Potrivit wowbiz.ro, Geta Marin nu se ocupă doar de podoaba capilară a Ramonei Gabor! Ea mai are şi alte cliente celebre, precum Monica Anghel, Nicoleta Luciu, Monica Gabor sau Roxana Nemeş!

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*