Galyna a debutat în 2007 la Bucharest Fashion Week

Galyna a debutat în 2007 la Bucharest Fashion Week

Creația a reprezentat pentru Galyna, dincolo de o expresie a stărilor lăuntrice, un act de curaj, ce readuce la lumină în anii maturități un vis uitat în nostalgia copilăriei.

Stabilitatea dobândită prin antreprenoriat, activitate, ce grație conexiunii cu domeniul fashion, i-a încercat creativitatea și i-a modelat viziunea artistică nu a împiedicat-o de a se lăsa abandonată în fața entuziasmului ce însoțește dorința de cunoaștere în initierea într-o vocație. Astfel, pentru a cinsti acest vis ce a călăuzit-o în copilărie și adolescență, Galyna se îndreaptă spre studiu în cadrul prestigioasei academii de artă Instituto Europeo di Design din Milano. Debutul său ca designer în ediția din anul 2007 la Bucharest Fashion Week i-a oferit, prin receptivitatea publicului, prin recenziile excelente date de critici și prin felicitările colegilor imboldul de a desăvârși acest drum. Semnătura creativă a Galynei  trasează o candidă retrospectivă a idealurilor estetice ce au pavat evoluția modei în secolul XX, evocând direcțiile epocilor Edwardiană, Charleston, Anii de Aur ai Hollywood-ului, post-belică sau Youthquake.

În colecțiile Galynei, feminitatea este cântată prin explorarea profundă a cromaticii, pentru a deveni, prin contraste temperate sau energice, o metaforă a fragilității sau a exuberanței în care senzualitatea se reflectă. Mozaicul hipnotic al nuanțelor este valorificat prin linii precise dar delicate.

Prin fiecare schiță, Galyna oferă o confesiune a gândurilor, idealurilor și trăirilor sale, designer-ului căutând sursa primară de inspirație în introspecție astfel încât traducerea în emoție a frumosului ce-i atinge privirea și spiritului să-i însuflețească orice creație, pe care astazi le gasiti expuse in cel mai exclusivist loc din Bucuresti INARI BEAUTY FASHION LOUNGE și în alte boutique-uri din Europa și Rusia.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Bloom, by Galyna, la BFW 2013 - FashionTV Romania

  2. Galyna – elogiu societății postbelice la BFW | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*