Gabriela Andreea Cusai este Miss FashionTV

Gabriela Andreea Cusai este Miss FashionTV

Gabriela Andreea Cușai (18 ani, din București) a fost desemnată vineri Miss FashionTV. Ea va concura, automat, în finala Miss România, care va avea loc în decembrie.

Maria Postolache (16 ani, din Pitești) – locul 3, Iuliana Doroftei (17 ani, din Mangalia) – locul 2 și Gabriela Andreea Cușai (18 ani, București) – locul 1 sunt fericitele câștigătoare ale concursului de frumusețe Miss FashionTV, care a avut loc vineri, la piscina Blueberry, de la Ambasad’Or. Un premiu special a primit si Andreea Stan (16 ani, din București), ea fiind desemnată Miss Ambasad’Or.

Concurentele au primit bijuterii din aur și diamante în valoare de 1500 de euro oferite de Adam & Eve bijuterii, tratamente estetice in valoare de 1000 de euro oferite de Cabinet Dr. Gad Renert, servicii în valoare de 2.200 lei oferite de clinica stomatologica 24/7 Dental, carduri Gold la piscina Blueberry – Ambasad’Or, plus bookuri profesionale și promovare oferite de FashionTV.

Juriul a fost compus din: Gad Renert (Cabinet Dr. Gad Renert), Alexandru Adam (Adam & Eve bijuterii), Nicușor Stan (patron Ambasad’Or Events), Radu Groza (impresar artiști), Nicolae Voiculeț (naist), Cristina Șișcanu (jurnalist), Bianca Drăgușanu și Mădălina Tudorache (reprezentant FashionTV România).

Adela Diaconu și Filip George au fost prezentatorii evenimentului.

Concursul de frumusețe Miss FashionTV a urmat cu o petrecere pe cinste. Au cântat Anlora, Admiral C4C, Misty, Letty, s-a dansat, iar fetele mai curajoase au ffăcut baie în piscină.

Partenerii evenimentului: Țiriac Auto, Jaguar, Land Rover, Adam & Eve bijuterii, Bucovina, Hotel Marshal Garden, cabinet Dr. Gad Renert, Ambasad’Or Event și Trattoria Verdi. Parteneri media: Nova TV, Ring, Tabu, The Fashion Blog, Etiquette, MediaPHOTO, kfetele.

Andreea Dogaru – designerul anului 2014 în România și Ionuț Glăvan – cel mai bun creator de pantofi din 2014 și-au prezentat cele mai noi colecții ale lor în fața publicului venit la piscina Blueberry pentru a asista la ceea ce a fost Cel mai tare concurs de Miss al primăverii.

Coafura a fost asigurată de hair-stilistul Cristina Gheară, iar machiajul de Școala de Make-Up Cotimanis Show by Florina Mărcuță.

Credit Foto: Georgiana Dinu

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*