Freja Beha Erichsen

Freja Beha Erichsen

Daneza Freja Beha Erichsen este unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului. A lucrat cu nume mari, ca Chanel, Balenciaga, Dior. A apărut pe 65 de coperte și a defilat în 51 de showuri.

Freja Beha Erichsen și-a început cariera ca model în 2005. A fost descoperită de un agent în timp ce trecea pe lângă aceasta, într-un taxi. A debutat într-o prezentare de modă la Paris și Milano pentru Prada, Louis Vuitton si Miu Miu (unde a fost modelul care a deschis prezentarea). A continuat imediat după aceea să aibă prezentari în New York, Londra, Paris pentru Chanel, Dior, Gucci, Burberry, Prada, Alexander Wang, Balmain, Balenciaga, Christian Lacroix, Zac Posen și Sonia Rykiel, alături de mulți alții.

Din portofoliul Frejei (născută la 18 octombrie 1987) nu lipsește niciuna dintre marile case de modă, iar campaniile publicitare făcute pentru acestea, în afara prezentărilor de modă, completează deja o carieră de excepție: advertorialele pentru Balenciaga, Hugo Boss, H&M,  Calvin Klein, Hermès, Chanel, Gianfranco Ferré, Pringle of Scotland, Emporio Armani, Roberto Cavalli, Chloé, Karl Lagerfeld, MaxMara, Valentino și alții la fel de importanți.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*