Formular înscriere modele

FashionTV România îţi oferă şansa de a participa la evenimentele FashionTV: Bucharest Fashion Week, Miss România, Top Model România, Summer Fashion Festival  sau FashionTV Winter Festival.
Anunțul se adresează tinerelor fete, cu sau fără experienţă de model, cu vârste peste 15 ani şi care au o înălțime de peste 1.70 m si baietilor, cu varste peste 15 ani si care au o inaltime de peste 1.80. Casting: în funcție de înfățișare.

Modalitatea de selecție

Înscrierea directă pe acest site prin intermediul formularului de mai jos unde se vor atașa 3 fotografii recente de până la maxim 3 Mb fiecare.

Interviul

Veți fi contactat/ă prin email, sms și/sau telefon NUMAI dacă ați fost selectat/ă. În acest caz veți primi o confirmare pentru un interviu, unde vi se va completa o fișă de preselecție/casting și vi se vor face câteva fotografii. Preferabil să aveți o ținută casual și să nu fiți machiate (in cazul fetelor). NU se percep nici un fel de taxe de selecție sau pregătire!

În cazul în care nu ați fost contactat/ă în acest termen, înseamnă că nu corespundeți cu tipologiile pe care le căutam, dar vă sfătuim să reveniți după minim un an, având în vedere că este posibil ca înfățișarea dumneavoastră să se schimbe (mai ales la tinerii care sunt în proces de creștere).

Selecționarea modelelor se face pe baza unor criterii fizice, de fotogenie, dar și de personalitate, seriozitate și disponibilitate.

  • NU se percepe niciun fel de taxă de preselecție sau pregătire!
  • NU este necesar să aveți experiență în modeling sau să fii absolvit cursuri de modeling ca să puteți candida ca model!

Fotografiile trimise prin intermediul formularului vor fi prezentate pe site-ul www.fashiontvromania.com și pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/fashiontvromania, motiv pentru care trebuie să fiți proprietarul de drept al acestora, pentru a nu fi încălcate drepturile de autor.

Trimiterea datelor din formular reprezintă acceptarea tuturor termenilor și condițiilor de mai sus!

:Nume Prenume

:Data nașterii

:Adresa

:Telefon

:Email

:Înălțime

:Bust

:Talie

:Șold

:Greutate

:Culoare păr

:Culoare ochi

:Ocupație

:Foto 1 (jpg)

:Foto 2 (jpg)

:Foto 3 (jpg)

Alte informații:
Scrie codul alăturat: captcha