„Fluidity”, cea mai nouă colecție a Silviei Terziu

„Fluidity”, cea mai nouă colecție a Silviei Terziu

După ce a impresionat la Bucharest Fashion Week, designerul Silvia Terziu va participa la prestigiosul salon internaţional Who’s Next  Paris 2013, sesiunea de vară, care se va desfăşura în perioada 6-9 iulie, la Paris Porte de Versailles.

Sunt extrem de fericită că şi anul acesta îmi voi expune noua colecţie de rochii în cadrul Who’s Next  Paris. Ştiu că mai vin şi alţi designeri români, printre care Irina Schrotter şi Rhea Costa. Evenimentul e conceput ca o platformă de promovare atât a designerilor şi brand-urilor “tinere”, cât şi a celor renumite, şi nu poate decât să mă bucure faptul că tot mai multi vizitatori străini vin la aici. Abia aştept să-mi expun creaţiile!”, spune Silvia Terziu. Silvia s-a bucurat de succes la Bucharest Fashion Week, acolo unde şi-a prezentat colectia „Fluidity”, mireasa prezentării fiind Claudia Neghină.

Femeia pe care o îmbracă Silvia Terziu nu are vâstă, de aceea femeia Silvia Terziu este cu sau fără forme. “Ajungând să observ îndeaproape designeri ca Stephane Rolland sau Marc Jacobs, cu care am avut ocazia să lucrez pentru Louis Vuitton, sunt încântată să forţez limitele între sexy şi glamour, disimulată şi sexy, eleganţa fără vulgaritate, fluiditate timidă, transparenţă în aparenta”, declara creatoarea româncă.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*