FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 – seara II

FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 – seara II

Prezentările de modă au continuat și în cea de-a doua seară a Romanian Fashion Weekend, un eveniment marca FashionTV dedicat exclusiv designerilor români și brandurilor autohtone.

EGO MEN’S FASHION CONCEPT, un brand ale cărui propuneri vestimentare sunt alese de mulți dintre bărbații din România, a adus pe scena Romanian Fashion Weekend tendințele actuale în moda masculină. Invitatul-supriză din prezentare a fost prezentatorul TV Victor Slav, care a defilat purtând două ținute: un costum casual și unul tip smoching.

 

Designerul ANDREEA DOGARU a propus colecția Shadows Of Athena, o suită de rochii vaporoase, de vară, în care accentul este pus pe voaluri și accesorii aplicate manual. Colecția a inclus și o rochie de mireasă lejeră și delicată, recomandarea designerului fiind să fie purtată la o nuntă pe plajă. Întreaga colecție este de inspirație grecească.

 

Cinci tineri absolvenți ai Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca, promoția 2013, tinere talente în moda românească, au fost invitați de FashionTV România să își prezinte câteva dintre propunerile vestimentare din colecțiile lor de diplomă. Aceștia sunt:

  • INGA BRAGARU – colectia Evoluția conceptului de brand
  • PATRICIA TOROK – colecția Mind-blown
  • SIMONA ZADIC – colecția Mimetism
  • IMOLA TOTH – colecția Marie Antoinette
  • ERICA SZUCS – o colecție de rochii de mireasă inedite, pornind de la sacouri și cămăși bărbătești reinventate într-o manieră feminină.

 

Evenimentele din cadrul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 vor continua și weekend-ul viitor cu două seri dedicate modei pentru copii: Baby Fashion Weekend. De asemenea, FashionTV România vă așteaptă în fiecare zi, pe toată perioada lunii august, la cornerul FashionTV din Piața Cazino Mamaia.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. 12/08/2013 at 16:51

    Rochiile de mireasa sunt absolut fabuloase. Se pot cumpara?

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*