Radu Mazăre, costumat în Ulise, şi FashionTV – show la Târgul de Turism al României

Radu Mazăre, costumat în Ulise, şi FashionTV – show la Târgul de Turism al României

Costumat în eroul mitologic Ulise, primarul Constanţei, Radu Mazăre a făcut show la deschiderea Târgului de Turism. Alături i-au fost Corina Martin, costumată în Medusa, şi modelele FashionTV.

Show-ul a început cu o prezentare de modă a designerilor români Cătălin Botezatu, Mihai Albu şi Laura Olteanu, a continuat cu spectacolele oferite de dansatorii cluburilor EGO, Crush, Crema şi Bellagio, iar finalul a fost de-a dreptul fantastic.

Costumată în Medusa, preşedinta Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, l-a „împietrit” pe Hercule sub privirile audienţei, pentru ca, mai apoi, să intre în scenă nimeni altul decât Radu Mazăre, costumat în Ulise.

Nimfele, sirenele şi fetele frumoase nu sunt toate ale mele. Veniţi la Mamaia pentru căsigur veţi găsi o nimfă, o sirenă, o fată, o nevastă, eu ştiu. Puteţi să veniţi la Mamaia pentru că sigur veţi găsi o nimfă, o sirenă, o fată, o nevastă, eu ştiu. Vă aştept la Mamaia, într-un loc unde să scăpaţi de grijile de zi cu zi. Să uitaţi pentru o săptămână, două, cât vă ţin buzunarele de criză, de politică, de greutăţi. Mamaia e un colţ de bucurie, de fericire, pentru cei care vin acolo şi e un alt fel de a face turism. Dacă vreţi să fiţi tineri ziua, noaptea, dacă vreţi să simţiţi cu adevărat ce înseamnă să trăiţi, veniţi la Mamaia!”, a declarat Radu Mazăre, la Romexpo.

Ceea ce se întamplă în Mamaia sunt rezultatele unei colaborări a celor de la agenţiile de turism, cu patronii şi cu autorităţile locale şi rezultatul îl vedeţi, iar la vară va fi şi mai mult ca anul trecut„, a mai declarat Radu Mazăre, primarul Constanţei.

Peste 250 firme de turism îi îmbie pe clienţii români săptămâna aceasta cu oferte de vacanţe pentru acest an. Iubitorii de vacanţe pot achiziţiona de la pachete de tip city break, la croaziere, sejururi exotice sau vacanţe la ţară.

Târgul de Turism de la Romexpo va fi deschis până pe 17 martie.

Litoralul şi Delta Dunării vor fi promovate de Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa, Consiliul Judeţean Tulcea, Primăria Mangalia, Asociaţia Patronală Mamaia, Patronatul Firmelor din Turism ‘Ion Movilă’ Eforie-Techirghiol şi ANAT.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook