FashionTV România te invită la Carnaval!

FashionTV România te invită la Carnaval!

FashionTV România și Primăria Municipiului Constanța vă invită sâmbătă, 27 iulie, ora 21, în Piațeta Cazino Mamaia, la Carnaval, adică la o nouă seară de distracție și dans unică în Europa.

A fost spartan, maharajah, samurai, sultan, țar, Regele James și Ulise anul trecut, iar ediția din acest an a Carnavalului Mamaia îi oferă noi provocări primarulului orașului Constanța Radu Mazăre, Regele Carnavalului. Dacă la deschiderea sezonului de spectacole din 6 iulie a intrat în rolul lui Ludovic al XIV-lea, în această sâmbătă Radu Mazăre se va costuma în Regele Nabucodonosor.

afis nabucodonosor final 22.07.13Primarul Radu Mazăre s-a lăsat inspirat de istoria Babilonului și de personajul legendar, rege al Babilonului, la ordinul căruia ar fi fost construite Grădinile Suspendate, una dintre cele Șapte minuni ale lumii. O poveste cu multe detalii interesante care l-au determinat pe Giuseppe Verdi să compună celebra sa operă, Nabucco, inspirat de legenda Regelui Nabucodonosor.

Atmosfera serii va fi întreținută și de cele 11 care alegorice (Ego, Fratelli, Bellagio, Coyote Ugly, Luv, Crema, Crush, Tan Tan, Le Gaga, Megalos, Princess)și zeci de animatori ai cluburilor din Mamaia, care vor defila pe promenadă și vor oferi reprezentații spectaculoase pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 din Piațeta Casino. Vor fi acolo și unele dintre cele mai frumoase tinere din România, selectate de Caravana FashionTV.

Întregul spectacol este o acțiune de promovare a brandului stațiunii Mamaia drept una dintre cele mai fashion și atractive destinații de vacanță din Europa și va fi transmis în peste 190 de țări din întreaga lume, prin intermediul postului FashionTV.

Intrarea va fi liberă, iar distracția maximă!

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*