FashionTV România, pe covorul roșu de la Cannes

FashionTV România, pe covorul roșu de la Cannes

Echipa FashionTV România va fi prezentă și anul acesta la cel mai important eveniment al industriei cinematografice, Cannes Film Festival.

ftv-model-awardsÎn direct de pe covorul roșu, FashionTV România îți aduce cele mai spectaculoase momente, imagini și știri.

Personalități și profesioniști din lumea cinematografiei și a modei se întâlnesc pe covorul roșu, la premierele celor mai noi filme, dar și la cele mai fashion petreceri din lume, între 15 și 26 mai 2013, în destinația de vis de pe Riviera Franceză. Iar pentru că împărtășesc aceleași valori, pasiunea pentru cinema și modă, dar și descoperirea de noi talente, FashionTV va fi alături de organizatorii și participanții celei de-a 66-a ediții a Cannes Film Festival.

FashionTV va acorda titlul de Miss FashionTV 2013 celei mai talentate tinere care se va înscrie în concursul FashionTV Model Awards organizat în perioada festivalului. În FashionTV Red Carpet Lounge al Hotelului Majestic din Cannes, tinerele cu calități de model vor îmbrăca ținute din colecțiile designerilor de top și vor avea ocazia să participe la evenimentele și petrecerile exclusiviste FashionTV.

Și nu numai coronița de miss este în joc, ci și un rol în serialul Dubai Force, alături de actorul Jean Claude Van Damme.

Iată programul evenimentelor organizate de FashionTV în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2013:

20 mai – Petrecere aniversară 16 ani FashionTV (FashionTV aniverseaza 16 ani în compania unor invitaţi celebri şi a prietenilor)

21 mai – Nightlife Awards (FashionTV premiază cele mai prestigioase cluburi din lume)

22 mai – Premiera Dubai Force Films (FashionTV Films prezintă Dubai Force, alături de protagonistul seriei, actorul Jean-Claude Van Damme)

23 mai – Photographers Awards Night (FashionTV premiază cei mai talentaţi fotografi ai lumii)

24 mai – FashionTV Models Awards (Concurs adresat tinerelor modele care aspiră la o carieră în lumea filmului)

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook