FashionTV promovează staţiunea Mamaia la Cannes

FashionTV promovează staţiunea Mamaia la Cannes

FashionTV România participă la cel mai important eveniment european al cinematografiei în calitate de producător al unor evenimente speciale de pe covorul roşu.

FashionTV contribuie la programul evenimentelor celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes cu scopul de a face cunoscute în întreaga lume atracţiile turistice ale României.

De astăzi şi până pe 24 mai, chiar în fata covorului roşu al Hotelului Majestic din Cannes, cele mai importante evenimente ale FashionTV vor fi extrem de vizibile, iar imagini cu România şi în special cu staţiunea Mamaia vor rula pe ecrane special instalate în imediata apropiere a spaţiului pe care vor sosi şi defila starurile.

45 de modele FashionTV România vor filma, vor defila şi vor fi prezente la evenimente de top de pe Riviera Franceză, purtând esarfe inscripţionate cu Mamaia şi România, şi vor împărţi pliante cu invitaţii la Mamaia. Întreaga echipă FashionTV va face cunoscute atracţiile turismului românesc şi va transmite invitaţii de a vizita România la toate evenimentele la care va lua parte.

Iată programul evenimentelor organizate de FashionTV în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2013:

20 mai – Petrecere aniversară 16 ani FashionTV (FashionTV aniverseaza 16 ani în compania unor invitaţi celebri şi a prietenilor)

21 mai – Nightlife Awards (FashionTV premiază cele mai prestigioase cluburi din lume)

22 mai – Premiera Dubai Force Films (FashionTV Films prezintă Dubai Force, alături de protagonistul seriei, actorul Jean-Claude Van Damme)

23 mai – Photographers Awards Night (FashionTV premiază cei mai talentaţi fotografi ai lumii)

24 mai – FashionTV Models Awards (Concurs adresat tinerelor modele care aspiră la o carieră în lumea filmului)

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*