EUROVISION | Jean Paul Gaultier: „Cezar ar fi meritat o menţiune specială”

EUROVISION | Jean Paul Gaultier: „Cezar ar fi meritat o menţiune specială”

Creatorul de modă Jean Paul Gaultier a declarat că Cezar Ouatu ar merita „o menţiune specială„, spectacolul lui fiind unul „extravagant şi, într-un fel, neobişnuit„.

cezar ouatuO menţiune specială pentru România. A fost un spectacol extravagant şi, într-un fel, neobişnuit„, a spus Jean Paul Gaultier, într-o declaraţie acordată TVR şi postată pe site-ul Televiziunii Române.

Show-ul României din finală a fost unul spectaculos, Cezar Ouatu purtând o ţinută care includea o mantie neagră, din piele, velur şi pietre semipreţioase, concepută de creatoarea de modă română Doina Levintza.

Jean Paul Gaultier a creat rochia pe care a purtat-o Petra Mede, gazda finalei Eurovision 2013, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Malmo, în Suedia.

Pe de altă parte, Jean Paul Gaultier a declarat, într-un interviu acordat New York Magazine, că o prestaţie excelentă a unui artist la Eurovision trebuie să fie „spectaculoasă, să se remarce, să fie over-the-top„.

Este un show mare, deci nu este momentul pentru minimalism sau pentru restricţii. Distracţia este cel mai important lucru când vine vorba despre Eurovision. Ca să fiu cinstit, nu este vorba despre haine, ci despre imaginea de ansamblu. Cele mai bune prestaţii sunt cele care depăşesc barierele şi te fac să spui ‘No Way’ (Aşa ceva nu e posibil, n.r.)„, a spus Gaultier.

Cezar s-a întors în România în noaptea de duminică spre luni. Artistul român s-a clasat pe locul 13 în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Malmö Arena, în timp ce Emmelie de Forest din Danemarca a câştigat competiţia.

Cezar Ouatu, care a participat la Eurovision cu piesa „It’s My Life” (muzică şi versuri Cristian Faur), a obţinut un total de 65 de puncte. Cezar nu a primit de la nicio ţară punctajul maxim de 12 puncte, în timp ce câte 10 puncte au fost acordate reprezentantului României de Republica Moldova şi Grecia.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Totul despre Paris Fashion Week 2014 - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*