Ego Men`s propune stilul tonic

Ego Men`s propune stilul tonic

Ego Men`s Fashion Concept a prezentat în a treia seară a Bucharest Fashion Week colecția care cunoscuse deja succesul la cele mai mari târguri internaționale de modă precum Pitti Uomo sau Market New York.

Pentru vara 2013, Ego Men`s Fashion Concept propune un styling-ul tonic, optimist, menit să completeze spiritul liber al bărbatului contemporan.

Sezonul acesta, piesele vestimentare Ego Men`s Fashion Concept se remarcă prin versatilitate și sunt completate de accesorii sofisticate, în culori vibrante. Camășile și sacourile sunt îmbogățite cu detalii captivante: manșetele și interiorul gulerelor au imprimeuri distincte, căptușelile de mătase ale sacourilor sunt personalizate cu printuri bogate.

Imprimeurile florale, atât de prezente sezonul acesta pe marile podiumuri internaționale, se regăsesc pe cămăși și tricouri,  dar coboară și către pantaloni și pantofi.  În plus, obiectele grafice rămân un element cheie din garderoba unui bărbat.

Colecția EGO împarte paleta cromatică în două zone distincte: nuanțe pastelate sau ușor prăfuite, dar și culori efervescente precum roșu, corai, verde, albastru, galben

Noul sezon aduce o renaștere a țesăturilor, mai ales a celor ce construiesc ținute de zi. Materialele naturale – in, mătase, bumbac sau lână fină,  permit pielii să respire și reduc disconfortul termic. Sacourilor le lipsesc întăriturile și sunt căptușite doar parțial sau chiar necăptușite.

Stilistii Ego Men`s Fashion Concept recomandă completarea ținutei estivale cu accesorii statement: eșarfe ample în culori neon, papioane ceramice, curele și bretele cu imprimeuri bogate, butoni prețioși.

Magazinele EGO pot fi găsite în Băneasa Shopping City și pe Lascăr Catargiu, nr.2, în zona Piața Romană.

 

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*