Ea este Top Model România 2012: Bianca Gavrilescu

Ea este Top Model România 2012: Bianca Gavrilescu

Este tânără, este frumoasă, iar în decembrie, la Bucharest Fashion Week a câștigat tilul de Top Model România. Numele său este Bianca Gavrilescu iar după ce veți citi rândurile de mai jos, o veți cunoaște mai bine.

Înaltă, frumoasă și sigură de atuurile ei, Bianca este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „George Enescu” din București. În anul 2010, a participat la concursul Miss Boboc din liceul în care studiază, iar în urma acelui concurs a câștigat o colaborare cu FashionTV România. „Din acel moment viața mea s-a schimbat“ , afirmă Bianca. A început cu o ședință foto cu un fotograf profesionist în cadrul Caravanei FashionTV, apoi a participat la Bucharest Fashion Week și Summer Fashion Festival: „Am prezentat pentru designeri precum Mihai Albu, Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, George Hojbotă, Cristiana Purdescu, Andreea Dogaru“, își amintește câștigătoarea Top-Model România.

Bianca Gavrilescu este una dintre cele mai tinere modele de la FashionTV România, cu o înălțime, însă, de 1.80 și o atitudine pe care multe fete și-o doresc și reușesc să o aibă după ani buni în acest domeniu. „Până să ajung să lucrez la FashionTV eram complexată de înălțimea mea, eram mereu cea mai înaltă din clasă, existau tot felul de glume, comentarii , nu mă simțeam deloc bine în pielea mea. Dar acum totul s-a schimbat, de doi ani mă simt alt om“, se confesează Bianca.

 

 

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Loredana Hrinciuc - FashionTV Romania

  2. Bianca Andreea Gavrilescu - FashionTV Romania

  3. Ruxandra-Elena Păun | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*