Ea este Miss România, constănţeanca Maria Iacob

Ea este Miss România, constănţeanca Maria Iacob

În cea de-a doua seară de Bucharest Fashion Week, a fost decernat şi titlul de Miss România. Constănțeanca Maria Iacob (17 ani) a devenit cea mai frumoasă femeie din ţară în 2012.

21 de concurente s-au înscris în cursă, iar Maria Iacob s-a impus în faţa tuturor. A excelat cu atitudinea ei la toate cele patru ţinute prezentate pe parcusul serii: costum popular, costum de baie, lenjerie intimă şi rochie de seară.

Pe lângă titlu, Maria Iacob a primit şi alte premii importante, toate anunţate de către celebrul bijutier Pascal Mouawad – designerul oficial al brandului Victoria’s Secret.

miss romania maria iacobMouawad a realizat pentru Victoria’s Secret cea mai faimoasă şi costisitoare piesă de lenjerie creată vreodată, evaluată la 12,5 milioane de dolari. Bijuterille Mouawad au o tradiţie de 150 de ani şi figurează de trei ori în Cartea Recordurilor.

Marea câştigătoare o să fie prezentă la evenimentele de promovare ale casei, din lumea întreagă. De asemenea, ea va fi prezentă la toate evenimentele organizate de Fashion TV începând cu revelionul din Dubai, iar anul viitor va participa la târgul de turism din Berlin, la Festivalul de Film de la Cannes, la prezentări de modă şi evenimente în Singapore, India şi Monte Carlo.

 

Iată premiile oferite în concursul Miss Romania:
  • Miss România – Maria Iacob, din Constanţa
  • Miss Turism – Renata Moş, din Cluj
  • Miss Cosmote – Diana Ilea, din Cluj
  • Miss Telegenie – Alina Iurian, din Cluj
  • Miss Fotogenie – Alina Ţâncu, din Bucureşti
  • Miss FTV Catwalk – Casandra Dohotar, din Cluj
  • Miss Popularitate – Diana Cojocaru, din Iaşi

miss

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Maria Iacob - FashionTV Romania

  2. Magda Demetrescu câștiga Miss România în 1929 - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*