Ea este cea mai frumoasă fată din țară: Alexandra Elena Badea, Miss România 2013

Ea este cea mai frumoasă fată din țară: Alexandra Elena Badea, Miss România 2013

Are 20 de ani, 1,76 metri înălțime și dimensiuni apropiate de perfecțiune: 88-60-90. Numele său este Alexandra Elena Badea, iar luna aceasta a fost declarată cea mai frumoasă fată din țară, primind titlul de Miss România.

 • Cum a decurs pentru tine anul 2013?

Pentru mine anul 2013 a fost un an foarte bun din toate punctele de vedere. Am realizat toate lucrurile propuse, ba chiar şi în plus. Nu mi-aş fi închipuit la începutul anului că o să-l închei câştigând Miss România. Am evoluat, cred eu, în bine.

 • Ce înseamnă pentru tine titlul de Miss România?  

Încă nu conştientizez foarte bine importanţa titlului. Sunt şi voi fi mereu o persoană modestă, cu picioarele pe pământ. Cred că orice fată s-ar simţi mândră. Este poate cea mai importantă realizare a mea de până acum. Mă simt de asemenea şi o persoană foarte norocoasă.

 • Te aşteptai să primeşti acesti titlu?

Speram, dar nu ma aşteptam. Nu am crezut până în momentul când mi-am auzit numele. Am fost foarte emoţionată, nu mi-a venit să cred. Nu mă aşteptam ca din atâtea fete superbe, tocmai eu să fiu câştigătoarea.

 •  Cum au reacţionat cei din familie şi prietenii la această reuşită?

Au fost surprinşi, cu toţii s-au bucurat pentru mine. Am primit foarte multe felicitări, atât din partea familiei, prietenilor, cunoştiinţelor, cât şi de la oameni necunoscuţi. Nu mă aşteptam şi am fost plăcut surprinsă. Prin intermediul vostru ţin să le mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase dar şi pentru încurajări.

 •  Care sunt pasiunile tale?

Îmi place să călătoresc, să citesc, să descopăr. Îmi place să ascult muzică, să desenez, deşi din pacate în ultima perioadă mi-am neglijat această pasiune. În general îmi place să-mi petrec timpul liber în mod productiv, să fiu cât mai activă. Am fost de asemenea pasionată întotdeauna de design.

 • Ce colecţie a designerilor prezenţi la BFW Decembrie 2013 ţi-a plăcut cel mai mult?

Fiecare colecţie a fost specială în felul ei, mi-au plăcut foarte mult. Dintre toate prezentările pe care le-am avut, cred că cel mai mult m-a impresionat colecţia lui George Hojbotă. Îmi plac prezentările neobişnuite, cu machiaje şi coafuri deosebite, care aduc ceva nou.

 • Ce înseamnă pentru tine Bucharest Fashion Week?

Bucharest Fashion Week, pe lângă faptul că este cel mai important eveniment de modă din Romănia, pentru mine este special deoarece a fost primul eveniment important la care am participat acum câţiva ani, ca model. De anul acesta, Bucharest Fashion Week pentru mine este un loc unde un vis a devenit realitate.

 • Cu toţii avem vise şi dorinţe, multe din ele imposibil de îndeplinit, care sunt ale tale?

Îmi doresc atât de multe lucruri încât nu ştiu cu ce să încep. În primul rând, cea mai importantă pentru mine este familia mea, îmi doresc sănătate. Vreau să călătoresc cât mai mult, să mă dezvolt ca om cât mai frumos posibil.

 •  Ce stil vestimentar te caracterizează?

Depinde foarte mult de dispoziţia pe care o am. În general, îmi place să mă îmbrac cât mai comod în timpul zilei. Nu ţin cont neapărat de tendinţe, prefer să port articole vestimentare care consider eu că mă avantajează, dar nimic ostentativ.

 • Cum crezi că îţi va schimba viaţa acest titlu?

Cred că îmi va schimba viaţa în bine. Cred că acest titlu îmi va deschide mai multe uşi în viitor.

 •  Cum e să te simţi cea mai frumoasă româncă?

Încă nu conştientizez foarte bine importanţa titlului. Sunt şi voi fi mereu o persoană modestă, cu picioarele pe pământ. Cred că orice fată s-ar simţi mândră. Este poate cea mai importantă realizare a mea de până acum.

 • Cum te simţi ca purtătoare a unei bijuterii de 10.000 de euro?

Mă simt specială şi privilegiată. Cred că toate fetele şi-ar dori un asemenea colier, doar se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor.

 •  Ce anume te menţine în formă?

Cred că metabolismul meu este foarte bun. Nu am ţinut niciodată vreo dietă şi nu mă pot abţine de la mâncare. Îmi place să fac sport, dar din păcate nu am foarte mult timp liber.

 •  Cum te-ai caracteriza?

Sunt o fata simplă, normală. O fire sensibilă, perfecţionistă, ţin foarte mult la detalii. Sunt o persoana sociabilă, statornică. Poate puţin prea pesimistă, dar nu iau asta neapărat ca pe un defect. Prefer să fiu pregătită pentru orice, sunt de asemenea foarte calculată, mă gândesc întotdeauna la toate variantele posibile.

 • Care este cel mai important aspect în cariera de modeling?

Din punctul meu de vedere, seriozitatea şi profesionalismul.

 • Ca studentă, care sunt obiectivele tale?

Sunt studentă la ASE, Facultatea de Administraţie şi Management Public. Când am ales această facultate, îmi doream să fac politică. Între timp, mi-am modificat oarecum opţiunile, nu sunt sigură dacă este un domeniu tocmai potrivit pentru mine, dar voi vedea ce îmi rezervă viitorul. Momentan plănuiesc să-mi continui studiile.

 •  Un sfat pentru cititorii FashionTV România.

Nu încetaţi niciodată să visaţi! Dacă îţi doreşti cu adevărat, visele pot deveni realitate.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*