Donatella Versace la 58 de ani: „Îmi dau cu o tonă de cremă“

Donatella Versace la 58 de ani: „Îmi dau cu o tonă de cremă“

Designerul Italian Donatella Versace, emblemă a modei internaţionale, spune ce trucuri folosește pentru a fi și acum, la 58 de ani, atrăgătoare.

Donatella Versace

Donatella Versace

Donatella Versace recunoaşte că nu numai arta cere sacrificii, ci şi aspectul fizic. Designerul ce va împlini 58 de ani mâine, pe 2 mai, spune că pentru ea este mai important să arate bine pe covorul roşu şi pe micile ecrane, cu toate că asta presupune eforturi. Din acest motiv, designerul nu-şi mai aminteşte când şi-a dat jos pantofii cu tocuri înalte, de la evenimentele mondene.

În îngrijirea coprului, însă, diva acordă foarte multă atenţie pielii şi părului său blond platinat. „Nu arăt aşa datorită genelor, folosesc o tonă de cremă şi am grijă de părul şi de pielea mea“, a spus ea care îi sunt priorităţile.

Stilul meu nu este atât de complicat, port tocuri înalte, pantaloni mulaţi şi diamante“, a menţionat designerul casei Versace. Unii ar putea crede că silueta ei se datorează unui program riguros cu instructorul, la sala de sport, dar Donatella nu mai crede în antrenori. „Am încetat să mai lucrez cu antrenori personali pentru că niciunul nu m-a convins să mă las de fumat“, a precizat blonda care se autodefineşte o rebelă.

Donatella Versace are doi copii, Allegra (27 de ani) şi Daniel (23 de ani).

 

Sursă: Adevărul

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*