Daniela Briggs, românca de la Victoria’s Secret

Daniela Briggs, românca de la Victoria’s Secret

Victoria’s Secret, Coca-Cola, Apple sau Nike sunt mărci cunoscute în întreaga lume. Românca Daniela Briggs a avut șansa să lucreze, timp de doi ani, la Victoria’s Secret.

Daniela Briggs

Daniela Briggs

Se întâmpla în perioada 2007-2009. “În urmă cu mai mulți ani am ajuns în SUA și ca orice român dornic de afirmare, muncitor și plin de voință, am ajuns să lucrez la renumita casă de modă Victoria’s Secret. Am început de jos, dar nu m-am speriat, iar rezultatele s-au văzut imediat. Am avut noroc pentru că, spre deosebire de România, afară ești apreciat la adevărata ta valoare șu nu există opreliști sau nepotisme. Eram, așadar, singurul român lucrând pentru acest brand, la unul din cele mai mari magazine Victoria’s Secret din Florida”, a declarant Daniela Briggs în exclusivitate pentru fashiontvromania.

“Fiecare zi de muncă era o desfătare pentru mine. Era mai mult decât minunat să lucrezi pentru o firmă de asemenea anvergură, deoarece mereu aveai ceva de învățat și tot timpul aveai posibilitatea să atingi un nivel superior. Ziua de lucru începea foarte dimineața, la 6, cu pregătirea și verificarea emotional și etică a angajaților, apoi deschiderea magazinului și continua comunicare cu personalul și clienții. Ca și salarizare, cel mai mic era undeva la 7,15$ pe oră”.

“Despre România nu știau prea multe, dar toți auziseră de Nadia Comăneci și Dracula”, a povestit Daniela. Acum, ea locuiește în România și este Director Resurse Umane la Swiss Optik.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Glamour Woman of the Year Award 2013 Budapesta - FashionTV Romania

  2. Victoria’s Secret stârneşte furia părinţilor cu noua colecţie de lenjerie pentru liceene - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*