Cum să te prezinți la un casting. Sfaturi și recomandări

Cum să te prezinți la un casting. Sfaturi și recomandări

Când te prezinți la un casting, recomandarea noastră este să fii cât mai naturală și îngrijită. Machiajul trebuie să fie cât mai discret – folosește puțină mascara pentru gene, un fard de obraz subtil și un gloss cât mai natural – , părul trebuie să fie proaspăt spălat, iar manichiura și pedichiura să fie făcute. Pregătește-te și pentru eventualitatea unei ședințe foto în costum de baie, adică fii sigură că ești proaspăt epilată.

În materie de îmbrăcăminte și încălțăminte trebuie să respecți câteva reguli simple: alege întotdeauna o ținută care să te avantajeze dar fără să faci exces de accesorii. În privința încălțămintei, prezintă-te cu o pereche de pantofi fără toc sau platforme, dar asigură-te că vei avea obligatoriu la tine și o pereche de încălțăminte cu toc.

NU întârzia, ci din contră, sosește cu 15 minute mai devreme de ora stabilită. Dacă vei fi pe ultima sută de metri, îți pierzi concentrarea și relaxarea. Fii drăguță cu toată lumea, poate persoana cu care discuți este una importantă.

NU purta un costum. Ținuta ta îți sugerează caracterul, nu îți acoperi corpul de sus până jos. Un decolteu subtil descoperit sau picioare lungi și la vedere? Alege doar una dintre idei! Poți fi atentă și cu parfumul pe care îl emani, nu trebuie să inunde camera. Discreția este cea care contează la acest capitol.

În ultima vreme, cei care te supun la proba de casting au pretenția ca tu să te informezi despre cine sunt ei. Înainte de a merge la casting, poți face puțină muncă de cercetare ca să știi ce fel de abordare să urmezi.

Amintește-ți să zâmbești! Dacă ești emoționată, respiră adânc și încearcă să te relaxezi. Castingurile nu îți oferă succes de fiecare dată, dar poți învăța din fiecare experiență. Oamenii care te analizează vor să te vadă că radiezi, că ești originală, nu numai frumoasă. Pune-ți în valoare frumusețea cu un zâmbet dulce și încredere de sine.

Și ca ultim sfat, nu întreba dacă vei fi contactată ulterior, directorul de casting te va anunța cu siguranță dacă ești aleasă.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook