Cum să arăţi excelent și la 40 de ani

Cum să arăţi excelent și la 40 de ani

Gina Brooke, make-up artistul celebrităților de la Hollywood printre care se regăsesc Madonna, Anne  Hathaway și supermodelul Naomi Campbell, îți oferă câteva sfaturi pentru a  arăta excelent și după 40 de ani.

Iată recomandările sale:

1. Hidratarea este principalul factor de păstrare a tinereții pielii

Când pielea este deshidratată, liniile fine și ridurile devin mai vizibile.  Cu cât ai o piele mai bine hidratată, cu atât vei părea mai tânără. Recomand  tratamentul Rejuvenate de la Intraceuticals, care introduce adânc în piele  acidul hialuronic în combinație cu vitaminele și mineralele care îți vor oferi o  strălucire instantă a pielii. Am folosit acest tratament pe Madonna și Naomi  Campbell, iar pielea lor a devenit mai tânără și uniformă.

2. Fondul de ten este baza oricărui machiaj reușit

Dar pe măsură ce înaintăm în vârstă, fondul de ten trebuie să conțină  ingrediente de hidratare și anti-aging care să protejeze pielea, prevenind  deshidratarea. Un astfel de fond de ten, pe lângă o acoperire foarte bună, este  excelent și pentru persoanele care se confruntă cu melasmă, ten tern și rozacee.

3. Este important să conturăm structura feței folosind o pudră deschisă la  culoare

Aplicați o pudră iluminatoare pe: pomeți, șanțurile nasolabiale și mandibulă.  De fiecare dată când razele de soare se vor reflecta pe față, conturul facial va  căpăta un aspect fresh, pielea va fi strălucitoare și în cele din urmă lookul va părea întinerit și radiant.

4. Multe femei trecute de 40 ani arată mai bine cu puțină culoare pe  buze

Alegeți o culoare care să vă completeze trăsăturile feței și să fie în ton cu machiajul ales. Recomand culorile nude pentru că oferă prospețime si naturalețe  feței.

Gina Brooke este o combinatie între umil și încrezător și caută perfecțiunea în detalii. Renumita in special pentru maestria si atentia  pe care  le ofera ochilor si pielii, Brooke se inspira din Impresionistii  Francezi ca:  Degas, Monet si Matisse.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*