Cum îşi fac unghiile vedetele din România

Cum îşi fac unghiile vedetele din România

Vedele noastre preferă manichiura clasică, naturală. Puţine sunt cele care poartă culori vesele pe covorul roşu.

Să vedem cine ce manichiură a purtat la deschiderea noului magazin Cavalli şi la Balul Albastru, evenimente care au avut loc în aceeaşi seară, la un hotel de lux din Capitală.

 

Unghii roşii

bianca ionita, oana roman

Unghiile roşii au fost preferatele vedetelor. Această manichiură clasică, elegantă, potrivită la orice ocazie a fost purtată de Oana Roman, care a avut o rochie neagră, Bianca Ioniţă, în rochia verde, dar şi Iulia Albu, Daiana Anghel, Mirela Stelea, Julia Jianu, Albertina Ionescu, toate având unghiile scurte.

Unghii nude

Geanina Ilies, Giulia Nahmany 

Ceva mai moderne, unghiile nude se potrivesc, de asemenea, la toate ocaziile şi sunt indicate mai ales dacă ai o ţinută colorată şi nu vrei să o încarci prea mult. Unghii nude au purtat Geanina Ilieş şi Giulia Nahmany, ambele având rochii colorate intens în albastru neon, respectiv galben neon, care nu prea permiteau manichiurp colorată.

 

Unghii french

anca rusu, andreea raicu 

O altă opţiune clasică ce permite toate ţinutele posibile. Andreea Raicu a purtat o manichiură french pe unghii puţin mai lungi, dar bine îngrijite, o alegere potrivită la rochia ei într-o culoare puternică. Delicata Anca Rusu a avut un french pe unghii mai scurte, în timp ce rochia a fost nude, o alegere care i se potriveşte.

 

Unghii colorate

antonia, alexandra ungureanu 

Au fost şi câteva vedete care au îndrăznit să poarte unghii colorate. Antonia a purtat un costum albastru la care a asortat sandale nude şi o manichiură turcoaz foarte frumoasă. La rochia ei neagră, Alexandra Ungureanu a purtat unghii de un mov deschis foarte plăcut, o pată de culoare bine venită în look-ul ei.

 

Sursa: Unica

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*