Cristina Stana este Miss Boboc 2013 Grigore Moisil

Cristina Stana este Miss Boboc 2013 Grigore Moisil

Miss Boboc 2013 Grigore Moisil a fost desemnată Cristina Stana, o tânără născută la 1 ianuarie 1998. Cealaltă fată norocoasă, care a primit banderola FashionTV România ce o trimite direct pe podiumul Bucharest Fashion Week, se numește Alexandra Niță.

Concursul s-a desfășurat duminică, în club ONE din Capitală, invitatul special al serii fiind Guess Who.

 

  • Care sunt pasiunile tale şi în ce activităţi eşti implicată?

Cristina Stana: Iubesc echitația și implicit și animalele. Am descoperit această pasiune în vara acestui an. La inceput mi-a fost teama de aceste animale graţioase însă ulterior am ajuns să nu îmi mai pot imagina viaţa fără ele.

Alexandra Niță: Pasiunile mele sunt dansul, patinajul, pictura şi moda. Momentan sunt implicată doar în activităţi şcolare şi proiecte de voluntariat.

  •  Cum te-ai caracteriza în câteva cuvinte?

CS: Sunt o persoană pozitivă pentru că am învățat să privesc partea plină a paharului, de asemenea sociabilă, fiindu-mi foarte uşor să îmi fac mereu noi prieteni. Uneori sunt pesimistă și sensibilă, dar orice lucru poate fi îmbunătățit. Cred că majoritatea persoanelor din jurul meu m-ar putea descrie ca fiind un copil fără griji care va ști când să se transforme într-un adolescent atunci cand va veni vremea.  Trebuie sa învățam sa ne bucurăm de moment pentru că nu ne vom mai întâlni niciodată cu ziua de azi.

AN: Mă consider o persoană sociabilă, îndrazneaţă, sensibilă, atentă la detalii, uneori timidă însă mereu deschisă către noi idei. Părinţii mei spun că sunt o fire ambiţioasă, spontană, şi că nu las acţiunile pe care le încep neterminate. Prietenii m-ar descrie ca o persoană amuzantă, înțelegătoare, copilăraroasă, de încredere şi nu în ultimul rând o persoană pe care se pot baza întotdeauna; profesorii m-ar putea caracteriza ca o persoană inteligentă, atentă, conştiincioasă şi cu o memorie vizuală foarte bună. Unul din defectele mele este faptul că mă încred mult prea repede în unele persoane, pun la suflet multe lucruri, iar uneori sunt cam răutacioasă şi mă contrazic des cu multe persoane. În acelaşi timp sunt o persoană sinceră, corectă şi atunci când ştiu că am dreptate îmi exprim punctul de vedere cu argumente pro şi cotra.

  •  Ce înseamna pentru tine acest titlu?

CS: Titlul de Miss Colegiul Național Grigore Moisil 2013-2014 înseamnă enorm pentru mine. Sunt foarte fericită, nu mă așteptam să îl câștig. Am muncit mult pentru el, dar am făcut totul din plăcere și sunt sigură că altfel nu aș fi reușit. Desigur, aveam momente când simțeam că nu mai pot, că îi încurc pe ceilalți și că trebuie să mă retrag, dar am avut susținători care nu m-au lăsat să o fac, iar pentru asta le mulțumesc.

AN: Pentru mine FashionTV este un mod de viaţă, o lume feminină, un univers unde orice fată îşi doreşte de mică să ajungă, mă bucur enorm că am caştigat titlul oferit de FashionTV România. M-am înscris la preselecţiile pentru Miss la îndrumările prietenilor şi, desigur ale părinţilor, dar fără să mă gândesc că aş putea ajunge aşa departe.

  •  De ce ai ales Colegiul Naţional Grigore Moisil?

CS: Am ales acest colegiu deoarece știam că este unul de prestigiu. În acest an am primit și titlul de Școală Europeană, totul cu ajutorul profesorilor și elevilor care s-au implicat în diferite proiecte. Cadrele didactice sunt foarte bine pregătite și îți poți da seama foarte ușor că au o carieră frumoasă în spate.

AN: La Colegiul Naţional Grigore Moisil mi-am dorit să ajung încă din clasa a 7-a deoarece este un liceu cu o dezvoltare uriaşă, cu profesori care ştiu să îşi facă materia plăcută şi înţeleasă de toţi elevii şi pentru că proiectele liceului sunt în continuă dezvoltare.

Credit foto: Robert Marooni

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*