Cristina Matei aduce la BFW o colecție de vis

Cristina Matei aduce la BFW o colecție de vis

Cristina Matei este crochet-designer cu ambiții și vise îndrăznețe și cu multă dorință de a face lucruri unice. Pentru Bucharest Fashion Week, talentatul designer a pregătit o colecție de vis.

Kriss by Cristina MateiPasiunea pentru crochet o are din copilărie, însă acum a găsit curajul și timpul pentru a-și dezvolta pasiunea și pentru a-și cultiva visul. „Creez din dorința de a evidenția personalitatea fiecărei femei prin spargerea tiparelor, prin ieșirea din anonimat. Pe lângă creativitate, imaginație, perseverență, muncă susținută, cred că încă unul din ingredientele principale ale reușitei în acest domeniu este perfecțiunea.

Perfecțiunea îmi dă certitudinea că ceea ce creez are o reală valoare, că produsele mele sunt unice și mai ales de o calitate superioară.

Produsele mele se adresează doamnelor și domnișoarelor care apreciază bunul gust, calitatea și vor să fie speciale. Cred că femeile trebuie să fie mai atente la detalii, să pună mai mult accent pe calitatea materialelor, pe țesături, cusături și mai ales culori, nu doar pe eticheta pe care o cumpără.

Accentul pe culori, sau mai bine zis plăcerea de a folosi tonuri pastelate, și mai ales degradeurile, consider că vine din dorința de a transmite stări pozitive. Dacă la vârsta adolescenței purtam alb, negru pentru a ne maturiza ținuta, când ne apropiem de maturitate folosim culorile pentru a ne întineri și transmite stările pe care le avem în diferite situații sau la diferite evenimente.

Sunt de acord cu faptul că fiecare femeie este unică și trebuie să exprime asta și prin ținută!„, spune Cristina Matei pe site-ul său.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*