Cristiana Maria Purdescu a făcut spectacol la BFW

Cristiana Maria Purdescu a făcut spectacol la BFW

Colecția Red & Gray a Cristianei Maria Purdescu a deschis cea de-a doua seară a Bucharest Fashion Week și a fost aplaudată la scenă deschisă de cei peste 300 de invitați și reprezentanți mass-media prezenți la Ambasad’Or.

Folosind surse de inspiraţie diverse (anii 1950 ṣi 1980), deci modele / tipare sofisticate combinate cu linii de croi clasice, Cristiana Maria Purdescu s-a concentrat pe mixarea materialelor (satin de mătase naturală, voal de mătase naturală ṣi piele naturală), în care elementul de bază a fost pielea naturală aleasă în mod semnificativ pentru a evidenţia latura puternică a femeii.

Întreaga colecţie este dominată de culoarea roṣie (roṣu stacojiu, roṣu viṣiniu etc.). Nuanţele de gri aluminiu ṣi gri plumb etc. sunt într-un echilibru bine argumentat vizual între suprafaţa materialelor ṣi accesoriile din piele.

Unele dintre costumele care compun colecţia sunt sobre, au o prezenţă impunătoare, dar ṣi farmecul feminin al detaliului.

Colecţia se adresează tinerelor, femeilor rafinate, elegante, dar ṣi celor care preferă sobrietatea unei game cromatice restrânse la diferite nuanţe de gri.

Încălţămintea are un design pe care Cristiana Maria Purdescu l-a creat într-o fericită relaţionare stilistică cu piesele vestimentare.

Cerceii ṣi colierele au fost realizate de Dorina Cioplea.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
 1. 18/06/2013 at 22:36

  Superb !!!

 2. 18/06/2013 at 22:40

  Colectia distinsei doamne Cristiana Maria Purdescu, iti inspira eleganta, rafinament, candoare, maiestrie si foarte mult talent. Felicitari !

 3. Florin
  19/08/2015 at 20:32

  Foarte frumos ….! Gust , rafinament , eleganta …toate la un loc in aceasta colectie superba …
  Felicitari …

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*