CONCURS: 15 invitații duble la BFW 2013 și cosmetice La Duchesse

CONCURS: 15 invitații duble la BFW 2013 și cosmetice La Duchesse

Câștigă 15 invitații duble la cel mai important eveniment de modă al României – Bucharest Fashion Week, festival care va avea loc în perioada 11-13 iunie 2013 la Ambasad’or Events & Leisure (str. Drumul Odăii 34-36, Otopeni) și produse cosmetice de top în valoare de 3000 de lei oferite de partenerul nostru, La Duchesse.

Condiții participare concurs FashionTV Romania și La Duchesse

CONCURSParticipă la concursul organizat de FashionTV România și La Duchesse oricine a dat LIKE pe paginile de Facebook ale FashionTV România (http://www.facebook.com/fashiontvromania) și La Douchesse (http://www.facebook.com/LaDuchesseRomania) și SHARE la anunţul concursului postat pe pagina de facebook a FashionTV România (http://www.facebook.com/fashiontvromania).

Concursul se desfășoară începând de astăzi, până sâmbătă 8 iunie 2013, ora 00:00 (12 noaptea). Câștigătorii vor fi anunțați pe site (www.fashiontvromania.com)  duminică, 9 iunie 2013.

OBLIGATORIU: Cei/cele care își vor regăsi numele pe lista câștigătorilor, vor trebui să ia legătura cu noi pe adresa de email [email protected], unde își vor lăsa datele (nume, prenume, vârstă, adresă, număr de telefon).

Câştigătorii (15 persoane vor primi invitaţii la Bucharest Fashion Week, iar alte 6 vor primi produse cosmetice de top oferite de La Duchesse) se vor alege dintre aceia care au dat Share articolului de pa pagina de facebook a FashionTV Romania (http://www.facebook.com/fashiontvromania) si care sunt prieteni ai (care au dat LIKE) FashionTV Romania (http://www.facebook.com/fashiontvromania) și La Douchesse (http://www.facebook.com/LaDuchesseRomania).

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Academia de modă Sitam din Lecce, la BFW - FashionTV Romania

  2. 10/06/2013 at 11:20

    Unde ati publicat lista castigatorilor?

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*