Colecția primăvară vară 2013 BSB

Colecția primăvară vară 2013 BSB

Colecția BSB pentru sezonul primăvară – vară 2013 crează cu ajutorul uneltelor modei un mix cultural între misterele Estului și cele ale Vestului Sălbatic. Fuziunea dintre etnic și urbanul contemporan îți vor insufla o stare de libertate totală și de un nemărginit confort.

Piesele colecției BSB primăvară – vară înseamnă forme relaxate care flatează silueta, topuri lejere ce alunecă peste pantaloni scurți de jeans sau de mătase, rochii fluide pentru fiecare zi sau pentru ocazii speciale, ținute create pentru a vorbi despre feminitate și senzualitate.

BSB Collection este linia dominată de două palete: pe de o parte una a pastelurilor suave iar pe de altă parte, un spectru mai strict al negrului, albului și al nuanțelor de bej. Bumbacul este folosit cu preponderență, alături de mătase care domină în special în cazul rochiilor de seară.

Rafinatele imprimeuri grafice alb-negru dau viață unor piese ce poartă amprenta ușor recognoscibilă a mărcii BSB: rochii cu croi geometric ori cămăși și pantaloni din materiale fluide. Spectrul nonculorilor este spart de un galben îndrăzneț, de energicele nuanțe minty și din când în când, de corai. Tricotajele lejere de vară, cu ochiuri largi, în nuanțe de bej sau de turquoise conferă un aer de vacanță colecției. Seara, ținutele capătă accente glam, cu rochii de dantelă și pantaloni largi din mătase cu imprimeuri.

Linia BSB Jeans revoluționează și în acest sezon tehnicile de prespălare și vopsire, conferind jeans-ului o notă distinctivă. De la jeanșii boyfriend până la cei mai eleganți, ușor evazați,  BSB pune la dispoziție în colecția primăvară-vară, câte un model pentru fiecare tip de siluetă în parte. Vesta de jeans este un must-have fiind alăturată atât rochiilor cât și pantalonilor. Tot în linia Jeans se regăsesc item-uri ușor de combinat în outfit-uri sporty chic precum pantalonii de trening sau tricourile cu imprimeuri originale.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*